NÄTMOBBING

Ulf KämpebackHello !

Japp då var det ännu en dag med ett samtal till Radio Västerbotten, nu handlade programmet om ’Nätmobbing’

Det är ett helt klart STORT problem, eftersom det är en värld där vi vuxna inte har så stor koll som vi tror, självklart finns det säkert också ’Vuxen Nätmobbing’ men det kanske inte är lika vanlig, jag vet inte själv i alla fall.

Men när det gäller problemet med IP-adresser så har flera av web-företagen börjat vägra lämna ut dessa IP-adresser på grund av den nya ipred-lagen (eller vad den nu heter), det finns enorma problem med att dessa företag vägrar samarbeta med polis eller åklagare.

Vi var nämligen själva utsatta för en ’Nät-dåre’ för några år sedan, vore det inte för IP-adressen skulle polisen aldrig ha hittat mannen och han skulle inte ha fått sitt straff.

Samma problem blir det ju med alla Nät-pedofiler (eller vad det kan heta), det blir indirekt så att dessa web-företag skyddar både Pedofiler, Nätmobbare & såklart nerladdare av olaglig musik och film, men det kanske är helt Ok ?

För mig känns det fel ?

Vi måste på något sätt kunna få veta vem som gör dumma saker mot oss, men det är ju redan ett stort problem i Sverige att ingen törs stå för sina åsikter utan gömmer sig bakom ett fejknamn för att våga tycka något.

Sluta fega & våga stå för vad ni tycker Svenskar !!

Ha en bra kväll !!

Ulf Kämpeback
www.garderob.nu – updaterad !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.