SCHÄMMES TAMME FAN, PÅ UTRIKISKA

Nätet, foto från någon med humorNu får dom väl ändå ge sig …

Finns det då ingen som kan sätta stopp för dessa inte allt för välutvecklade människor som håller på att förstöra hela Rosengård och kanske snart hela Skåne.

Ska det måste bildas en helt ny polis-styrka för att hålla ordning på dessa ungdomar eller vad det nu kan vara för folk som bara vill jävlas och förstöra.

Ta reda på vad det är för folk som nu gör detta, lås in dom hela högen och ge dom sedan ett vettigt arbete att sysla med, låt dom sedan jobba med detta i 10år och när dom kommer ut igen kanske dom har fått en ny syn på livet.

Det kommer garanterat att bli billigare, tryggare & på alla sätt trevligare för alla, även för ’natt-brännarna’ själva, för då slipper dom kuta runt hela nätterna och tutta på saker å det måste ju vara skönt att slippa så jobbiga tvångstankar.

Eller varför inte ta med dom upp till Norrland och sätt dom mitt ute på ett hygge som ska brännas och låt dom jobba som bara den, men vi kan ju vara bussiga och flygbomba lite runt omkring så att det inte sprider sig så långt, ett perfekt jobb för små pyromaner.

Det är såklart inte rätt att säga som poliserna sa under kravallerna tidigare i Rosengård, men visst får man ju en tankeställare om vad det bor för folk på dessa platser, eller ?

Ok, här öser det ner vatten från himlen ikväll & vi får hoppas att det gör det även där nere, så att det blir ledigt för brandkåren (som borde få medalj & 1 miljon i månadslön).

Ha det bra !!

Ulf Kämpeback
www.garderob.nu

4 kommentarer

  1. Magnus

    Eller så ta tag i roten till problemen. Deras brännarbeteende är ju toppen av problemberget. Se till att få till en vettig integration, där man sätter folk i arbete, skapar blandsamhällen och inte invandrargetton, så kanske dessa människor börjar känna sig mer värdefulla och då får vi ett bättre samhälle.

  2. Ulf Kämpeback

    Jaha, det är så enkelt !

    Du tror på allvar att dom tar vilka jobb som helst eller är redo att flytta ut till landsbygden för att få ett vettigt boende.

    Nä, det finns saker som heter sunt förnuft också, det saknas fullt och helt hos dessa personer.

    Det går väl ändå att ställa en liten aning gnutta krav att om man vill något kan man väl försöka göra något åt läget själv också, inte alltid skylla på någon annan.

    Jag skulle inte anställa någon som är ute på kvällarna och bränner upp släpvagnar och förstör för alla andra, skulle du ?

    Om du nu påstår att du skulle göra det, varför inte göra det då och lösa det enkla problemet.

    Men det är ju alltid bra med olika åsiker annars skulle ju allt stå still i världen.

    Ulf Kämpeback

  3. Magnus

    Jag tror bara att man inte ska ge aspirin till cancerpatienter utan kanske cellgifter för att eliminera svulsten. Du måste ju komma åt roten till problemet, eller hur? Gör du det genom att låsa in folk? Tror du att dom blir avskräckta? Tror du inte att det kommer nya? Dödsstraffet måste väl ändå vara det värsta straffet folk kan råka ut för och ändå fortsätter man döda varandra i USA och i Kina och i alla andra länder med dödsstraff. Vad beror det på tror du?

    Åsikterna är olika om detta!

    Ha en bra dag!
    Magnus

  4. Ulf Kämpeback

    Ja, så kan det nog vara !

    Tack för dina åsikter & hoppas att du får en bra helg !!

    Ulf Kämpeback

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.