POLITISKT KORREKT ?

Vem kan det ha varit ?FY …

Vad tråkigt allt är idag, alla ska tycka och göra lika, men vi ska går runt och fejka att vi är så fri tänkande och öppen i Sverige.

Alla MÅSTE tycka om Homo äktenskap, Invandrar politiken i Sverige, Femenismen, Facket, Skatterna, Städerna, Miljön och tycker man inte det man SKA tycka då är man ett hot mot olika grupper i samhället.

Men det som alltid fungerar i Sverige är att kasta sten på poliser, bränna upp saker varje kväll, tycka illa om folk som tjänar pengar och gärna förstöra deras saker, slå sönder bilar, affärer, spraya i tunnelbanor eller kanske kissa på golvet och kalla det för kultur.

Det som fungerar är helt enklet att inte vara en person som vill göra rätt för sig och inte heller vill ta sitt ansvar för vad man/jag själv gör och står för, det fungerar i stort sätt jämt att i Sverige vara maskerad och hata USA för att gå fri för allt.

Men tyck för guds skull inte illa om något av det jag sker i mina första rader, för då ska du brinna i ……, eller har jag kanske helt fel IGEN ?

Ha nu en trevlig kväll & Grattis Trekronor till medaljen !!

Ulf Kämpeback
www.garderob.nu

2 kommentarer

  1. Burträskarn

    Inte tycka om homoäktenskap: Ja, jag vill nog påstå att det är j-vligt inskränkt att inte accepter det andra människor står för. Du själv propagerar ju för att man ska stå för det man gör och det innebär väl att du anser att du förtjänar respekt för detta? Men fattar jag dig rätt att du inte respekterar homosexuella som vill gifta sig?

    Sen att det fungerar att kasta sten på poliser? Det var bland det dummaste jag hört. Var accepterar man det (förutom möjligen i de små grupper som håller på med detta)? Det är ju knappast samhället som accepterar det beteendet.

  2. Ulf Kämpeback

    Jaha Burträskarn !!

    Då var det ännu en som inte kan läsa vad jag skriver.

    Jag har trott att det var jag som var dyslektiker men tydligen har jag fel.

    Det jag tycker är fel i vårt samhälle idag är att det bara är en åsikt som är RÄTT och alla som inte tycker så har FEL.

    Ett tydligt tecken på detta är DU, som tror och tycker att jag står för vissa saker.

    Vad folk som är homo vill göra bryr jag mig mycket lite om, men det som är tråkigt är att man får inte tycka att det är fel idag i Sverige.

    Om du tolkar mig som en som skulle gå ut och demonstrera mot homoäktenskap så har du mycket stora problem med att läsa text på Svenska.

    jag har ingen som helst krav på att du ska respektera min åsik, men jag tycker att folk ska våga prata om saker trots att det kan vara jobbigt och POLITISKT FEL.

    Om några som är homosexuell vill gifta sig, ok för mig, men tvinga inte ALLA andra att tycka att det är Ok, om det nu går emot deras religion eller liknande, du har fattat mig helt fel, men det är Ok för mig, jag har ingen klar uppfattning i frågan så jag får förklara mig bättre framöver.

    Har ALLA rätt till sitt sätt att leva eller ?

    Tydligen får jag börja vara ännu mer övertydlig, så att inte folk som du läser vad ni VILL att det ska stå !!

    Tack ”BURTRÄSKARN” för ditt inlägg och hoppas att du får en trevlig helg !!

    Ulf Kämpeback

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.