BÅDA SIDOR !

Humor från nätet ?OK !

Läser nu på morgonen om att det tydligen var annat inblandat i det såkallade ’Rasist dådet’ under helgen i Vännäs.

Självklart ska folk kunna komma hit till Sverige om man verkligen behöver hjälp och kanske är hotade i sitt hemland, det är något som jag tror det flesta håller med om.

Men visst är det vål så att det är även upp till dom som kommer hit att sätta sig in i det Svenska samhället och våra regler och lagar.

Nu ska jag inte skriva så mycket om vad som hände just i Vännäs eftersom jag vet för lite, men om det nu handlar om en person som blivit hotad och misshandlad innan själva ’Rasist dådet’ så är det väl inte så konstigt att folk reagerar.

Skulle min fru, dotter, son, mor eller någon annan när vän eller släkting bli utsatt för något hot eller våld, skulle även jag bli aningen upprörd om jag säger så !!

Men den som lever får se vad som hände på riktigt under förra helgen !!

Hopppas alla får en kanon fredag & trevlig helg !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

4 kommentarer

  1. mange

    Du säger att du inte vet vad som hände men ändå skriver du och antyder starkt att det var invandrarnas fel och att dom får skylla sig själva. Du borde verkligen hålla tyst och vänta på den så kallade information som du saknar. Du lägger bara mer ved på brasan.

  2. Ulf Kämpeback

    Tack Mange

    För ditt inlägg, jag håller delvis med dig om att det är dumt att skriva om det jag inte vet något om, men det skriver jag också att jag inte gör.

    Skulle så vara fallet att jag lägger mer ”ved på brasan” så är det i första hand VK som gjort detta, eftersom jag bara läste vad som stod i webtidningen.

    Jag skyller inte på någon, jag säger bara att jag skulle själv försvara det jag är rädd om, om någon skulle fara illa.

    Om du ser detta som ett på hopp på flyktingar så är det din sned vridna syn på texten som är problemet inte min text.

    Jag har personligen inga problem alls med att vi tar emot flyktingar i Sverige, det ska vi så klart göra, men det gäller att ta hand om dem på ett bra sätt.

    Läs texten för vad den är pch inte vad DU tror att den handlar om, så det är DU Mange som lägger ”ved på brasan” eller hur du nu vill kalla det.

    Ha en bra kväll & hoppas på en trevlig helg i Vännäs !!

    Ulf Kämpeback

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.