MYCKET UNDERLIGT ..

SVENSKA FLAGGAN !Trevlig helg ..

Som jag skrivit lite om under veckan när det gäller vad man får och inte får tycka i Sverige är det mycket intressant vilka reaktioner jag får på texterna.

Skriver man något RUNT invandrare, trots att jag inte på något sätt påstår att jag tycker något illa om gruppen invandrare, då är det direkt ett ’På hopp’ mot hela gruppen invandrare i hela Sverige, är inte det märkligt ?

Skriver man något RUNT Homosexuella som grupp är också detta ett på hopp mot hela den homosexuella världen, hur kan det vara så ?

Varför kan man inte få fråga saker ?

Om jag nu släpper en bomb och berättar att jag har mycket svårt att känna mig lugn & trygg på DAGIS eftersom dessa små barn är som levande ’Sjuk Atombomber’ det betyder ju inte att jag hatar ALLA barn i hela världen eller att alla dagis borde brännas ner till grunden.

Men det går bra att slänga skit på den såkallade ’Svenne världen’ eftersom det är där allt helvete kommer från och alla hemska åsikter, som ingen annan grupp i vårt samhälle har mot någon eller om någon annan, så vad ska vi våga skriva eller tycka utan att bli anklagad för att göra något brottsligt ?

Ok, vi lever i Sverige där vi har något som heter ’yttrandefrihet’ (eller hur det nu kan stavas), men vi får inte ifrågasätta fel saker, men hur ska man kunna lära sig nya saker om man inte får veta andras åsikt eller mening.

Till sist vill jag bara säga att det var någon som skrev ett svar på ett tidigare inlägg och påstod att jag tycker att jag ’Förtjänar Respekt för det jag skriver’, det är så att jag hoppas hellre att ni skrattar åt mina åsikter om ni inte håller med, för det finns ingen mening med att bli arg på det jag skriver, eftersom det bara blir mer komiskt och tydligt visar hur kännsligt vissa saker är att prata och skriva om.

Försök att tänka lite runt livet & inte bara rakt !!

Hejja Sverige, Ikväll ska Malena vinna hela skiten & visa att den vackra Svenska kvinnan är bäst i världen (hon är ju nästan lika snygg som min fru, ganska lika faktiskt) !!

Obs !! Malena är av den perfekta årgången, ett fantastiskt fint virke & det betyder att hon är en äkta 1970-talare !!!!

Ha en bra dag !!

Ulf Kämpeback
www.graonaker.se

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.