SEX PÅ ÅKER´N

Elin KämpebackJapp ..

Nu är det i full gång, det handlar om hårdporr ute på åker´n nedanför husen här i Grönåker, det är alltså vår Avelshingst som fått sina första ston detta år.

Det kanske vore något för skolklasser att komma ut och titta på, eftersom det tydligen inte är många som förstår hur saker går till ute i naturen.

Vi har en grymt snäll Hingst som går och uppvaktar sina ston en hel del innan han får komma till, men det är verkligen som i vår värld också, frågar försöker man komma till vid fel tillfälle så blir det en smäll, men skillnaden är att han på åker´n får massor av sparkar i stället.

Trots denna behandling får han ALLTID upp sin dryga meter igen och bara testar vidare, det borde han få en medalj för att han klarar & vågar göra.

Men som det pratas mycket om i vår värld då vi får lära oss att ett NEJ alltid är ett NEJ, så är det inte alls i naturen, efter nog många NEJ får han som han vill tillslut och då är vi alla nöjda och glada, kanske inget för Femenister att komma och titta på, det skulle troligen få hjärtinfarkter hela högen.

Så vill ni se en stjärna kom till OSS, han vet vad han gör vår Hagalín Frá Lækjamóti !!

Ha en kanon helg !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.