GÄLLER TYDLIGEN INTE ALLT

Humor från nätet ?2000-talet

Handlar nog mest av allt i historien om att alllt ska vara jämlikt för allt och alla, det ska vara lika mellan alla åldrar för annars är det åldersdiskrimenering (eller vad det kan heta), det ska vara lika mellan können, mellan samma kön, mellan olika kön och mellan natur, djur och människa.

Visst är det fantastiskt att allt kan vara så lika, vi blir en enda stor klump som alla tycker samma sak och inte ens rynkar på pannan åt någon annan, eller är det ALLTID bra när allt är så lika.

Ta bara detta med lika mellan könen, hörde igår på P3 om en tjej som inte visste hur hon skulle göra när hon skulle göra abbort, frågan var om hon ens skulle prata med den berörda killen som hon pippade med.

Reportrarna på P3 tyckte inte alls att hon behövde berätta, ’kvinnan äger sin egen kropp och killen borde ha tänkt sig för innan han knullade runt’ sa Kitty i programmet.

Men om nu inte killen får veta och ta sitt ansvar för det som hänt, varför ska då killar ibland ta sitt ansvar, är det alltid upp till kvinnan att bestämma när det är rätt att berätta en grej som denna, bara en fundering ?

Så om kvinnan har rätt till sin kropp, har då inte mannen rätt till sin kropp och vad som kommer från honom ?

Vore det inte bäst om alla fick ta sitt ansvar för vad man har ställt till med, eller är det också kränkande mot folk som inte vill ta sitt ansvar, jag vad ska vi göra ?

Tänk på saken & ha en bra kväll !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.