ANARKI & KAOS

Ulf Kämpeback, GrönåkerVisst det är riktigt roligt …

När det händer grejer i Umeå under sommaren, det är inte alltid en så rolig sommar stad att vara kvar i på semestern.

Men när det gäller den årligt återkommande ’Brännbolls Yran’ så måste jag verkligen fråga om det måste bli så att folk blir helt galen bara för att det händer något i stan.

Det måste först och främst kosta MASSOR av pengar att röjja upp på alla ställen efter en helg med folk som gör allt för att skita ner så mycket som möjligt, men tråkigare är väl alla personer som på något sätt får livet mer eller mindre förstört efter denna ’fyll helg’.

Visst jag tycker också att det kan vara riktigt roligt att få ha ett riktigt PARTY nu och då, men jag behöver ju inte förstöra livet på andra för att jag ska kunna ha roligt.

Det misshandlas, våldtas, slås sönder saker, puttas poliser i älven och rånas mer än någonsin i Umeå helgen som var.

Men Umeå är på god väg att bli värre att gå ut i än självaste Stockholm, det händer för mycket hemskt och det görs för lite för att få stopp på skiten, folk ska inte behöva vara rädd för att gå hem på natten eller vara ute på krogen.

Det är faktiskt så att jag hellre går helt ensam i skogen hela dagarna där jag garanterat vet att det finns Björn än att gå hem genom ett gäng ungdomar i Umeå en natt, Björn kan man i alla fall lite på att det är ärligt menat vad han nu än gör, samma sak gäller i en flock Hingstar där det är tydlighet & ärlighet som gäller och inget annat, folk är verkligen inte att lita på i dagens samhälle, tyvärr !!

Ha nu en trevlig dag !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.