KÄNNS NÄSTAN FARLIGT

Ulf KämpebackDet är ju roligt för …

Pirat Partiet att det gick bra i EU-Valet (jag röstade inte på dem som ni vet), men det känns mycket knepigt och nästan farligt att ett såkallat PARTI bara kan tycka en sak och sedan komma in i EU Parlamentet.

Tänk om det såkallade PP skulle komma in i Riksdagen vid nästa val, vad händer då ?

Ska folk sitta och bestämma över oss andra och dom tycker bara en sak, det andra troligen MYCKET viktigare frågorna det skiter dom helt i och har ingen åsikt alls.

Det låter som att vi skulle behöva höja röst åldern i Sverige till 30år om det är så att fri nerladdning är det viktigaste i livet, då har folk väldigt lite att bry sig om.

Saken med fri nerladdning är säkert viktigt att ta upp och hitta en bra lösning på, men vem vill att Pirat Partiet ska bestämma om pensions (stavas kanske inte så) pengar, dagis, skola, jobben, vården, företagandet, glesbygden, jakten, statsfinanserna, stadsplanering och ALLT annat som måste fungera i ett modernt land, då litar jag till och med mer på Miljöpartiet, eller det var inte riktigt sant, men nästan.

Självklart är detta en STOR VÄCKARKLOCKA till alla andra partier att försöka få bort politikerföraktet genom att kanske prata Svenska och låta folk förstå vad som händer i Sverige, EU och Världen, kanske plocka bort några gubbar i kostym och in med några sönder tatuerade med ’hål överallt på kroppen’ folk, som gör att det unga kanske känner sig hemma, helt enkelt lite mer ’HårdRock’ i politiken.

Nä, nu är det dax att åka på skolavslutning !!

Ha det så bra !

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.