ÖVERVAKAD

Ulf KämpebackJag har mycket svårt att förstå…

Att folk som nu röstar på Pirat Partiet är totalt livrädda för att STATEN ska få reda på uppgifter och spara dessa om oss privat personer.

Gruppen som röstat på ’PP’ är gruppen som själv använder Dator, Mobil, Kreditkort och olika ’grupper på nätet’ mest av alla, det rimmar illa i mina öron.

Om nu folk är så totalt livrädda för att bli övervakade, då kan jag rekomendera att ni flyttar ut till en stuga i skogen, helst helt utan el, telefon, mobiltäckning, bredband, tv eller något annat som kan spåra ert gangsterliv, eftersom det är ju i grunden det allt handlar om, att få uppgifter om folk som gör dåliga grejer.

Har ingen tänkt på att det sitter privata företag som samlar alla dessa uppgifter om oss, är inte det minst lika jobbigt för er paranoida som är rädd för att synas.

Det som verkligen borde ge protester är väl SKATTEVERKET som vet och har koll på allt vi gör, dom vet allt om våra pengar, våra avdrag, vårt civilstånd, vart vi bor, när vi flyttar och har laglig rätt att närsomhelst gå fysiskt in till någon och plocka papper, dator och annat som det kan tyckas behöva för att få ännu mer koll på oss och kanske lyckas sätta dit någon liten företagare, då blir det nog champange & tårta.

För er som är helt panik (tydligen ganska många) kan jag rekomendera ett besök här i Grönåker där vi oftast har 0-täcking på mobil + inget bredband, just nu har vi änven vår kortläsare trasig så det går inte ens att betala med kort, helt enkelt ett övervakningsfritt område, välkommen ut i skogen, välkommen hem till Grönåker !!

Ha nu en bra söndag & Kommande vecka !

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.