UNGDOMAR = DJUR ?

Nätet, foto från någon med humorDet var en gång …

En tid då alla som inte var riktigt som alla andra, som inte hissen gick ända upp för eller där inte alla hästar finns i stallet blev sterila av olika anledningar.

Den tiden kanske snart är tillbaka !

Tydligen är det så idag att unga som har sex med varandra är HELT BLÅST I HUVET, eller är det kanske så att folk bara tror att det är så.

Det går tydligen inte idag att bry sig om den man ska hoppa i säng med och ta sitt ansvar med skydd och att tänka sig för innan det är för sent.

Nej, man måste proppa i P-piller i tjejerna och locka med att dessa ska vara gratis eller mycket billiga annars kommer alla att bli på smällen + att det måste finnas gratis kondomer på skolan, annars kommer det att bli för mycket abborter framöver i Sverige.

Någon sanning måste ligga i detta problem eftersom Sverige har mest Abborter i hela västvärlden snart, vi toppar flera av dessa listor.

Så frågorna kvarstår:

Är unga idag dummare än tidigare

Är unga idag för självupptagna för att tänka på andra är sig själv

Har unga idag ingen koll på fortplatning

Vet unga idag hur man tar ansvar för vad man gjort & gör

Svaren på frågorna vet inte jag & får kanske aldrig veta, men det känns mycket knepigt att vi tydligen måste behandla våra yngre medborgare som kåta marskatter eller kanske som löptikar som springer runt i byarna och vill bli påsatta av allt och alla.

Kan det verkligen vara så att det inte går att prata om hur man bäst beter sig mot varandra för att slippa få problem med sjukdomar eller gravid magar som växer ?

Ok, skydda det som skyddas kan, vi kanske ska dela ut skottsäkravästar, stick skyddskläder, hjälmar, knäskydd, ryggskydd, armbåge & axelskydd, varför inte flamsäkra kläder och livbåt, för allt kan ju hända om man inte tänker efter lite före !!

Ha en bra kväll, nu ska jag sko lite hästar !!

Ulf Kämpeback
www.garderob.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.