’SMS-TUMME DÖDEN’

Någon från förr Alla har nog hört ..

Ordet ’musarm’, det fanns inte när jag växte upp eftersom vi gjorde annat än att sitta vid datorn hela dagarna på den tiden.

Men det kommer en helt ny folksjukdom framöver som kommer att heta ’sms-tumme’, helt enkelt en sönder stressad tumled som kommer att göra grepp funktionen helt värdelös om några år.

Detta betyder att inom en snar framtid kommer vi att få en eller kanske två generationer yngre folk som inte kan greppa saker med sina händer, det låter väl som en bra grej för framtiden.

Vem ska då betala alla sjukskrivna yngre medborgare som inte kan jobba för att det inte har kvar någon tumme eller för att det har för ont i leden och behöver hjälpmedel för att klara av vardagen.

Det finns ju gränser för hur mycket en led kan klara av ..

Eller blir det så att det kommande bebisar som föds kommer att födas med en JÄTTE TUMME som är fram avlad och utformad för att kunna sms:a lika snabbt som en JAS-GRIPEN kan flyga, vem vet ?

Nä nog borde det finnas bättre saker att göra med mobilen än att stressa sönder både kroppen och hjärnan.

Släpp mobilen en stund & ni kommer att märka att det går att andas utan den !!

Ha nu en trevlig & lungn ’dagen före midsommar’, krama varandra i tafiken & använd Rattmuff, det blir mjukare körning då !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.