MYS & TREVLIGT !

Calle BredbergJapp ..

Det var vad vi tänkt om denna Midsommar, men det blev ganska mycket annat än en rolig Midsommarafton.

En häst gjorde illa sig och vi fick åka in på eftermiddagen till djursjukhuset i Vännäs, där blev vi kvar hela afton och kom hem igen ca 00.30, utan middag eller midsommar snaps.

Det blev att leka op-sjöterska för min del och bada runt i lite hästblod och försöka hjälpa till att sy ihop den lilla hästen.

Det var meningen att vi skulle upp till våra kära vänner Markus & Monica i Storuman för att fira en av troligen världens bästa 40-åringar Mr.Falkner under lördagen, men det blev inget av det heller, eftersom vi inte kunde ta hem hästen igen på natten fick vi bara vänta och se vad som skulle hända.

GRATTIS MARKUS !!

Nu mår hästen aningen bättre men är ån inte hemma i Grönåker igen, hoppas på snabb bättring.

Det blev också mitt i allt en stor jordhög av hela vår gård när mitt ’Svånger Elende’ (väldigt över snälla) Tobbe började gräva fram vårt hus, med sin nya grävare, trevligt och stort behov av detta, men lite panik får man ju eftersom det är vår största del av verksmheten som drar igång nu till veckan här på farmen.

Men varför ta det lungt när man kan jobba på, det är såklart också HÖGTRYCK i skogen, så det betyder att allt händer just NU där också, trevligt med jobb !!

Hästar ska såklart skos & vårt berömda Rovdjurs stängsel ska också upp i veckan, där ska jag försöka lära upp ’grabbarna grus’ som ska få hjälpa oss med detta, det är helt enkelt som vanligt INGEN SEMESTER här i Grönåker !!!

Så ni som sitter i en stol med en kall öl och bara gnäller att ni fick bara 4 – 5 eller kanske 6 veckors semester, ta och njut istället eller sluta gnäll och gör något åt livet !!

Trevlig Sommar, nu kommer värmen !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.