VÅR TIDS STÖRSTA STJÄRNA ÄR BORTA

Från webben ?

Den känns som ännu ett gräsligt skämt …

Mot Michael Jackson att han nu också skulle vara DÖD, men efter att ha tittat på nyheterna på morgonen och fått se hans bror berätta att han nu är borta 50-år ung känns helt sjukt.

Han var och kommer alltid att vara ’The King of pop’ det finns ingen som kommer att betyda så mycket för så många i vår generation.

Det var Elivis & det är nu också Michael Jackson, som är det riktigt stora stjärnorna som inte längre finns hos oss.

Efter så många år av skitsnack, media förföljelse och ett helt liv på scen är det kanske inte konstigt att hjärtat inte orkade med längre, tyvärr fick Michael Jackson mest bara massor av skit det sista åren i sitt liv.

Det här är en dag som jag kommer att komma ihåg fram över i livet, det är den dagen då vår nu tids största sjärna slocknade och en hel värld får dåligt samvete över alla dåliga historier om denna ensamma människa, som fick så mycket skit för saker som troligen inte ens var sanna, trots att han gjort så mycket bra för oss alla !!!

Tack för allt du gjort, tack för alla danssteg & för alla glada minnen som du skapat genom din musik !

Ja, vad kan man mer säga, det känns tomt & med en tår i ögat kan jag bara beklaga det som hänt och hoppas att hans barn och övriga familj slipper alla galningar som kommer att jaga efter dem genom livet.

Oj så förbannat tråkigt !!

Njut av solen, säg det du ska säga & gör det du ska göra imorgon vet vi inte vad som händer, flytta inte fram saker du drömmer om se till att leva nu !

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.