LÖJLIGT ATT BARA KLAGA & LJUGA FÖR FOLK

Calle BredbergNu är det Bjurholmsdagarna med marknad igen !

God Morgon alla glada …

Den berömda politikerveckan på Gottland är snart över och alla som tror att dom är något, tycker att dom borde vara något eller skulle vilja vara något att hänga i ’ploitiker Julgran’ är där och slickar så mycket röv som det bara går på media och kommande väljare.

Att det sedan kostar en SJUKT massa pengar som VI betalar är det ingen som ens pratar om, att det sedan är en äcklig trevlig stämning mellan media och politikerna är det tydligen ingen som bryr sig om längre, det var annat när den tidigare partisekreteraren åt ’farbro fredrik EU-ordförande killen’ var ute och drack med repoter i Stocholm, då fick hon avgå, men att sitta på fest på Gottland och supa går tydligen bra, vad är skillnaden ?

Men tillbaka till det tråkigaste jag har hört inom politiken, när jag var yngre så tyckte politiker vissa saker och kunde sitta ner och verkligen samtala om sina åsikter, det var riktigt roligt att lyssna på.

Idag ser det ut som följer:

Den sittande Regeringen försöker ställa saker till rätta på sitt sätt med lite olika åtgärder, vad dom än gör säger ’Fru tråk Stockholms tant Sahlin’ att, NEJ det är är fel, dåligt, hemskt, dumt eller något annat som inte är bra, när sedan svaret kommer från ’Världens älsta farbro 40-åring Östros’ vad dom skulle göra själva kommer ett självklart svar att det skulle såklart göra tvärtom.

Hur ska ’Tant Mona’ kunna stå för allt dom har lovat, börjar det inte bli lite väl dyrt och löjligt att riva upp alla ändringar, alla lagar, alla skatter och göra om hela Sverige till ett bidragsland igen, hur ska det finnas pengar till allt som dom nu lovar och vem ska betala detta kalas som dom nu lovar sina fackligt aktiva LO-folk.

Jag hoppas personligen att ’Vanligt folk’ ser lite mellan fingrarna och läser lite mellan raderna och tittar igenom det ’fin stilta’ i allt vad ’Säga & lova förmycket Mona’ lovar sina eventuella väljare.

Försök att jobba lite som i Bjurholm då Partierna jobbar ihop för att hitta bra lösningar, det måste väl ändaå vara bättre, sedan behöver man såklart inte tycka samma sak för då blir ju politiken tråkig.

Löjligt att inte våga erkänna att en enda lite grej är bra som regeringen gjort !!

Ha en bra dag !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.