KAN DET VARA SANT …

KAN DET VARA SANT

Under slutet på veckan kom den stora nyheten om trädkrisen i södra Sverige.

Träden håller på att dö & mår fruktansvärt dåligt, myndigheterna vet inte hur & vad man ska göra för att rådda träden inne i städerna.

Självklart tänkte jag & kanske många med mig att nu handlar det om "Klimathotet" igen, det blir bara värre och värre, nu dör också våra träd.

Men så enkelt var det tydligen inte, det var inte klimatet, det var inte vattenbrist, det var inte avgaser från trafiken och det var inte UFO´n som förstör träden.

Det är nu det mycket knepiga händer …

Det är alltså knäppskallar med såkallade "Kamphundar" som bussar sina hundar på träden så mycket att det håller på att dö …

Kan detta verkligen vara sant, skulle det finnas så mycket folk som låter sina hundar bita på träden att det blir ett problem för media att ta upp.

Så om jag åker ner till södra Sverige kommer jag då att se massor av hundar som hänger i träden och biter, biter & biter ….

Aha tänker jag, en helt ny affärsidé har vaknat till liv, fattar ni hur mycket skog vi har här uppe i Norra (riktiga) Sverige, det skulle kunna bli en guldgruva att köra "Bita i Träd Träningsläger" för det mest inbitna kamphund tränarna.

Helt enkelt en ny miljon industri, förstår ni hur galen hundarna skulle bli med alla miljoner träd vi har här uppe och inte tala om det som äger dessa hundar, vilken grej …

Gå nu in på: www.bitaiträdmeddinkamphund.nu (Joke)

Det kan nästan inte vara sant …. Eller är folk inte smartare nere i det lägre delarna av Sverige, vad vet jag ?

 

Ulf Kämpeback

www.gronaker.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.