STACKARS FOLK SOM TAR SIG SJÄLV PÅ BLODIGT ALLVAR

 

Visst är det så …

Att jag många gånger tror & tycker saker på mitt sätt, visst är det så att jag har massor av åsikter och vill gärna att andra ska förstå hur jag tänker & visst är det så att jag kan vara butter, sur & arg över saker …

Men jag tror att det är riktigt farligt om du inte någon gång nu och då kan skratta åt dig själv, dina tankar, åsikter och gamla eller nya idéer.

Det finns verkligen en hel del folk som är totalt humorlösa och tar sig själv och sina åsikter på totalt 100% seriöst allvar, det syns tydligt både här på bloggen och i det verkliga livet.

Att inte kunna dra på smilbanden åt vissa åsikter eller att inte förstå att det kan finnas en tanke av humor bakom vissa uttalanden, är ju beklämmande.

Jag tycker helt seriöst synd om personer som går runt hela livet och tror att allt är och ska vara skrivet i sten.

Det går faktiskt att slappna av lite ibland när det gäller sin egen självbild, testa får ni se !!

Ta nu och gör som jag brukar göra, se på nyheterna i kväll eller i morgonbiti (om ni/jag hinner), bli kanske lite småförbannad över något som ni tycker är fel, men hitta direkt en rolig vinkel på hela grejen, kanske skulle det kunna reta någon politisk tråkmåns ännu mer eller få någon att skratta, vem vet !?

Sedan kan man faktiskt skriva om det på en blogg, men var redo på att folk kommer att ta det på blodigt allvar och bli galen av illska.

Helst om man skriver om den just nu största "inne grejerna" personligintegritet, ner laddning eller pirat partiet, då kommer det bara att ryka om datorn, för PP-folk är VÄLDIGT seriösa, bara så att ni vet …

 

Ha nu en bra & kanske lite rolig kväll !!

 

Ulf Kämpeback

www.garderob.nu  

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.