PP = PARANOID PARTIET

Foto: Elin Kämpeback – Grönåkers Pizza är det godaste man kan äta, inget att bli paranoid över.

VARNING !

Denna blogg kan vara avlyssnad, sparad, granskad, upphovsrätts skyddad & totalt förbjuden att ladda ner, så är du Pirat Partist bör du undvika att läsa detta.

Visst är det märkligt att nu är det också farligt att buss, tåg, flyg & andra transportmedel "sparar" våra personliga data.

Självklart kommer detta enligt Pirat Partiet att leda till att vi alla kommer att döden dö eller minst bli av med alla lemmar vi har på kroppen, eller jag kanske har fel ?

Vad är det nu som är så hemskt med att det sparas uppgifter om dig när du åker buss, vad kommer att hända som är så farligt att Pirat Partiet MÅSTE ställa upp i kommun valet 2010, varför slutar inte bara alla Paranoida & Pirat Partister att transportera sig med annat än cykel.

Kan det vara så att det här börjar gå aningen förlångt, kan ingen kolla upp om detta bara är ett skämt eller om det är någon som sitter inne på någon låst psykavdelning och driver med oss andra, måste hela Sverige bli panik & paranoid på en gång, släng alla mobiltelefoner, kreditkort, bensinkort, bärbara datorer, busskort & annat som kan spåra oss, för nu kommer vi snart att bli förföljda & uthängda på en spottstock på stan, eller kanske är paniken lite överdriven ?

Men kan Pirat Partiet komma in i kommunerna 2010 på grund av "busskorten" så tror jag att jag startar ett parti också, måste bara komma på något som är nog dumt att bråka om, hmm ….. ?

Ha nu en trevlig kväll alla glada & även ni paranoida såklart, ni behöver inte vara rädd !!

 

Ulf Kämpeback

www.garderob.nu

 

3 kommentarer

  1. Rick

    Men är du igång igen, lärde du dig inget förra gången? Visst kan det vara kul att provocera fram arga reaktioner men jag fick ändå intrycket av att du fick en tankeställare sist du gapade utan att ha nån aning.

  2. Ulf Kämpeback

    Japp ..

    det är kul att kolla vem som har lite distans till sitt tyckande, men det märkligaste är att såna som du ”Rick” tycker och tror att ni har svaret från gud …?

    Frågan står fortfarande kvar:

    Vad är så hemskt med att bussarna vet vem som åker med & vart det åker ?

    Rick, det är inget att bli panik över, jag kan lova dig att ingen kommer att mörda dig för att du åker buss !!

    Ryssen kommer inte att ta dig ….

    Är det så att det är HELIGT att vara med i Piratpartiet, något ingen får tycka, tänka eller säga något om ?

    Det låter som det tidigare sovjet, då man inte får ifrågasätta något, men det kanske är meningen eftersom PP tydligen ligger närmast Vänsterpartiet i sina frågor !!

    Med politik är det meningen att kunna ifrågasätta varandra och hitta bra lösningar, men det kanske inte gäller PP ?

    Hoppas att någon kan våga svara på mina frågor, jag är villig att lära mig.

    Ulf Kämpeback
    http://www.gronkaer.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.