JAG HAR ALLTID RÄTT

Foto: Ulf Kämpeback, New York City, Phantom Of The Opera !!

 

Att alltid behöva ha rätt ..

Det är många som tycker att det viktigast i livet är att ALLTID ha rätt, jag personligen tror att jag har rätt i det mesta men det är inte säkert att det är så roligt alla gånger.

Men när det börjar bli en vana att saker ALLTID blir som jag trott att det skulle bli, ja då blir det tillslut jobbigt och snart vågar jag inte tänka längre.

Nu tänker ni såklart att nu har det brunnit i hjärnam på Kämpeback eller har han tagit för många "Fredags Öl" men jag är helt nykter & det har inte brunnit mer än vanligt i huvet.

Varför jag kom att tänka på detta idag, var för att jag gick som jag brukar göra i skogen och lyssnade på pod sändningen av sommar i P1, det brukar jag göra när jag är dåligt till & Radion inte har mottaging.

Idag hörde jag bland annat på Mikael Tornving, det var då han sa något som jag själv verkligen känner igen.

Nämligen att jag & Mikael älskar att ha fel, visst låter det knepigt, när jag alltid vet att jag har rätt.

Men att ha fel innebär att jag kommer att lära mig något nytt av någon eller något, det är ju det bästa som kan hända, tänk vad jag fått lära mig mycket saker om Pirat Partiet & all övervakning här på min egen blogg, just på grund av att folk lärt mig nya sätt att se på frågan (nu är jag dock inte övertygad om att Pirat Partiet behövs alls i politiken i Sverige, men det blir väl som för Ny Demokrati, så det är inget att bry sig om, tror jag).

Men visst är det skönt att få ha fel ibland & få lära sig något nytt, troligen saker som jag aldrig lärde mig i skolan.

Så jag har rätt i ALLT så länge ingen annan vet bättre och kan konsten att övertyga mig, blir folk bara arg då vet jag att dom har fel & blir upprörda för att det inte kan förklara varför det tycker som det säger, detta gäller ofta i politiska samtal med folk som inte riktigt vet vad det tycker, utan tycker bara som sina föräldrar har tyckt och många generationer bakåt, tänk lite själv !!

Ok, ha en trevlig helg & komihåg att jag kan ha fel ibland !

 

Ulf Kämpeback

www.gronaker.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.