FAMILJEN

Foto: Ulf Kämpeback, Vår vackra & trogna Pentagon skyddar vår familj

 

VÅR FAMILJ

Är det inte lite märkligt att vi i Sverige ska ha en politik där regeringen ska bestämma hur våra familjer ska fungera och vad vi ska göra, nästan ända in i sängkammaren.

Snart kommer väl någon lag om att vi män också måste ha "ont i huvet" minst 4 – 5 kvällar i veckan så att det bli gämnlikt mellan könen.

Eller varför inte bestämma vilka ställningar som är ok när vi ska till att ha sex, så att det inte blir kränkande för någon enligt lag, för vi kan ju inte prata med varandra i våra relationer, eller ?

Staten bestämmer vem som ska vara hemma med våra barn, när vi ska vara hemma med våra barn och hur vi ska vara hemma med våra barn och sedan fortsätter det bara genom livet, det får inte på något sätt bli ojämt mellan könen, för då blir det kris.

Som tur är så finns det i alla fall en person här i Sverige som tycker som jag, det fick jag höra när jag lyssnade på Paolo Robertos sommar program i P1, det är ju skönt att veta att jag inte är helt ensam att tycka något om detta.

Nu är det hu lungt för mig & min familj eftersom det inte finns några så små barn, men jag tycker synd om alla andra som ska bli styrda av dessa kommunistfasoner.

Ha nu en bra kväll !!

 

Ulf Kämpeback

www.gronaker.se  

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.