VÅLDTÄKT VADÅ ?

Foto: Ulf Kämpeback, New Jersey, bild på lower Manhattan (vid svarta huset på vänster sida skulle Twin Tower stått)

VÅLDTÄKT …

Man kan ju tro att det skulle vara värst med våldtäkter och annat i balnd annat New York, men där finns något som heter att hjälpa andra …

Visst är det hemskt, fruktansvärt och totalt värdelöst att någon ska behöva bli utsatt för detta, både kvinnor & män.

Men nu har det kommit upp en media grej om den där åklagaren som råkade säga något om att ha sex utan medgivande hemma.

Visst, det bör såklart inte hända, men det gör det faktiskt mellan båda könen, även kvinnor har genom åren surrat sig till sex med sin man som kanske inte vill eller orkar.

Är då det VÅLDTÄKT ?

För mig är det självklart att ju mer våld som används mot någon annan person, djur eller såklart även prylar så borde straffen vara högre.

Men nu har denna åklagare blivit halvt avrättad redan i media, detta eftersom han nu sa något om detta med medgivande och att det inte kan betraktas som våldtäkt.

Jag kan inte annat än hålla med honom, men det betyder ju inte att det är rätt att ha sex med sin respektive utan att den vill, eller att det inte kan straffas på något sätt om det upplevs som otrevlig situation.

Men tänk om alla skulle anmäla alla samlag som inte till en början har 100% medgivande i bilden, ska vi då skriva papper med kontrakt på att båda parter är med på att ha samlag med varandra just det aktuella datum, tid & plats, så inget blir fel …..

Ok, det finns något mycket knepigt med i detta & det är att folk ens ska behöva tänka tanken på att någon man lever med & älskar ska gå runt och vara rädd för att bli anmäld på grund av att någon i förhållandet vill ha sex, har det inte blivit lite väl fel då ?

Ok, ha nu en bra söndag !!

Något helt annat: vilken jäkla fart det var på Una idag när jag red henne nu på förmiddagen, häfftigt !!

 

Ulf Kämpeback

www.gronaker.se

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.