– HJÄLP, LÅT DET INTE HÄNDA !!

Kämpa mot en mardröm …

Foto: Elin Kämpeback, om man gräver en grop åt andra ..

 

Snälla jag hoppas att det är fler än jag som förstår vilket HELVETE vi kommer att hamna i om valet 2010 får fel utgång.

Att nu det "Röd Grön Röda" skyller allt på den sittande regeringen är ju såklart inte något man behöver vara professor för att förstå, det ska man ju göra som ej sittande regering.

Men att den dåliga VÄRLDS EKONOMIN skulle vara den sittande regeringens fel är ju skrattretande, tror Sahlin att vi är dagisungar hela högen ?

Att den höga arbetslösheten skulle vara den sittande regeringens fel och inte den rådande ekonomiska krisen, att helt enkelt ALLT som man kan tycka är dåligt beror på den sittande regeringen och inte på kanske andra världskriget eller liknande hemska händelser som varit dåliga för folk genom tiderna.

Att vi har en sjukvård som inte alls är bäst i världen längre kanske kunde bero på att det suttit en röd regering i massor av år innan denna regering tog makten och såklart mycket annat dåligt skulle kunna bero på tidigare makthavare.

Men det värsta för oss här i norrland & i glesbygden skulle ju vara om vi får denna "Röd Grön Röda" regering efter valet 2010.

Då kan vi lägga ner skogsbruket, bönderna, allt företagande & helt enkelt sluta jobba, vi ska då gå tillbaka till att leva på bidrag & vi ska bli så beroende som det bara är möjligt av staten igen, vi får sluta köra bil. alla ska flytta in till stan åk åka kommunalt till våra fantasi jobb.

Snälla säg att jag har fel eller snälla tänk i alla fall på vad ni ska rösta 2010, så att även vi som bor i skogen, kör bil & är företagare får leva efter det valet.  

 

Ha en kanon jakt !!

 

Ulf Kämpeback

www.garderob.nu

 

2 kommentarer

  1. Juumla

    Vägbygget nere i Sthlm du klagade över i förra blogginlägget kommer knappast från röd-grönt håll, bara så att du vet.

  2. Ulf Kämpeback

    Hej Juumla …

    Nej det kan jag säkert förstå, allt regeringen gör är ju inte rätt & samtidigt som allt det ”Röd – Grön – Röda” gör är ju inte alltid fel, men tyvärr förstår jag inte varför sossar, kommunister & miljönissarna ska dräpa hela Norra Sveriges Inland, svar på det om du kan …

    Ha en trevlig helg !

    Ulf Kämpeback
    http://www.garderob.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.