P P = TYST SOM I GRAVEN

 

Nu när valet till EU …

Foto: Ulf Kämpeback, Manhattan det var här det hände 11/9 -01

 

Sedan länge över och vardagen har kommit krypande även för PP och vad är det då som händer, kanske skulle det kunna vara fler än jag som undrar vad som nu händer inom det otroligt viktiga partiet.

Var det bara en grej för att ännu en gång skapa ett "nya demokrati" alltså ett parti med bara missnöje som vapen i kampen om makt och lön inom EU.

Det flesta som röstade (vad jag förstår av media) på PP var kanske knappt född när ND var i ropet och blev en vinnare under ett val, men försvann mycket snabbt bort igen.

Att "leva" på att folk är upprörda över att den personliga integriteten är i fara går ju bra sålänge detta är en modefluga bland unga och media.

Eftersom PP inte tycker något om något (annat än nedladdning & integritet) så tror jag personligen på en snabb och säker död, så det är ju bara att beklaga sorgen.

Men som vanligt kanske jag kan ha fel & även PP kanske vaknar upp ur dvalan och börjar tycka något helt annat och helt nytt, kanske kommer man att vilja rädda något djur eller liknande för att få lite media tid igen.

Så ha nu en bra helg & spara lite på partiprogram eller liknande material från PP för det kommer mycket snart att hamna på museum.

Hå å hej …

 

Ulf Kämpeback

www.garderob.nu 

 

2 kommentarer

  1. Rory

    Bara för att kvällstidningarna inte rapporterar lika mycket betyder inte att ingenting görs. Du kan till exempel kolla in Christian Engströms blogg (http://christianengstrom.wordpress.com/) så hittar du en riktigt detaljerad beskrivning om vad han har för sig nere i EU-parlamentet. Tror faktiskt det är få från de ”etablerade” partierna som rapporterar så tydligt om vad man gör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.