MATAD MED SKIT ….

Foto: Ulf Kämpeback, New York 2009

 

Det är väl inte så konstigt …

Att vi blir deppade, våldsamma, psyksjuka & allt annat skit eftersom vi människor hela tiden dyngnet runt blir matade med skit.

Det är bara elende från TV, Tidningar, Dator, Spel, Filmer & inte minst från oss själva.

Under morgonen satt jag och försökte lyssna på Radion (P3) och kom då på mig själv att jag troligen börjar komma upp till åren, eftersom jag inte ens förstod deras sätt att prata om saker.

Självklart måste man börja med att ändra sig själv om det ska bli någon ordning på allt elende tänkande, så nu får jag helt enklet under en period bara hitta bra saker att skriva om på Bloggen, så räkna inte med allt för mycket skrivande eller kanske det finns massor att vara glad över.

Sitter hemma och väntar på att få åka in till Umeå och Ultraljuda min arm för att se om jag lyckades slita av ena Bicepsmuskeln under måndagens jobb med en unghingst som var lite besvärlig & jag tog tydligen i lite för mycket för mitt eget bästa, men det var ju tur också för då har jag ju fått några dagar hemma med min kära fru & våra 7 nya hundar som kom under helgen.

Ännu en tur grej, jag höll på att få hela STORA vedklyv/kapen över mig på söndag kväll, men lyckades hinna undan innan den föll mot traktorn, det skulle troligen inte ha blivit så bra alls, så det är ännu en grej att vara glad över.

Se vad jag har blivit duktig redan nu !!

 

Ha nu en bra dag & jag hoppas att min muskel inte är av i armen, då har jag ännu en grej att vara glad över !

 

Ulf Kämpeback

www.gronaker.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.