SVERIGE DEMOKRATERNA

 

ÄNTLIGEN !

 

Det var inte en dag för tidigt, att äntligen media har fattat att det bara blir löjligt att tiga-ihjäl Sverige Demokraterna.

Tycker man bra, dåligt eller hatar dem så är väl det bästa att det bli en öppen debatt om vad som verkligen är dåligt eller kanske inte helt dumt.

Vad vi än må tycka om att Sverige Demokraterna är påväg in i regeringen, är det nog på tiden att vi fattar att vi lever i en demokrati där man ska få tycka olika saker, det ända som händer när andra partier inte ens lyssnar eller svarar på deras (SD) påståenden är att det bara blir extra spännande att vara medlem eller rösta på dem.

Varför inte vara stolta över Sverige och visa att vi är ett bra land att leva i, med en flagga som tillhör folket och inte vissa extrema grupper.

Bra med samtal och diskutioner eftersom alla inte alltid kan tycka likadant hela tiden, det blir både tråkigt, faligt och dumt om vi bara tycker samma sak.

 

Kanon bra jobbat P4 Extra & Lotta Brommé  !!

 

Tyck vad ni vill, det blir säkert bra !

 

Ulf Kämpeback

www.garderob.nu 

 

3 kommentarer

  1. Frågvis

    Hoppas du menar riksdagen och inte regeringen? Nog för att dom inte behöver hjälp med att komma med en del ankor ibland men med Sverigedemokraterna som allianspartner så kan dom börja att duka upp smörgåsbordet till Mona. 😉

  2. Ulf Kämpeback

    Så är det ju såklart …

    Jag menar säkert riksdagen, tur att det finns uppmärksamma läsare, vad skulle hända annars ?

    Varför tror du att det skulle gynna Mona mer, bara nyfiken ?

    Ulf Kämpeback

  3. Frågvis...

    Det uttalandet baserade sig på din felskrivning om att SD är på väg in i regeringen, men nu var det riksdag du menade.
    Misstänker att det skulle få många soffliggare att masa sig upp för att rösta, och det blir inte på en alliansregering där SD ingår…

    Om det finns tydliga tecken på att dom tar sig in i riksdagen nu till hösten så tror jag det blir samma sak; att många soffliggare vaknar till liv och då blir det nog hugget som stucket var ökningen hamnar, men tror att det blir en lätt övervikt röda röster för det är väl de som historiskt sett mest har vilat på röstdagen….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.