MÖRKT & SKÖNT I GRÖNÅKER

 

Hösten är här & den kom hårt direkt …

 

Just nu är det lite mer avslappnat här på Farmen än vad det brukar vara, det händer mycket runt planering av 2010 års alla läger, kurser och allt annat roligt som vi har börjat tänka på.

Det kanske är en del där ute som har lärt er att vi inom "Team Kämpeback" inte är några som ligger på latsidan när det gäller idéer och påhitt, därför hoppas vi såklart själva att hjärnan ger oss många nya roliga grejer att visa er andra under 2010.

Personligen är jag mycket glad över att min skadade arm verkar läka ihop helt ok, men det tar en grym tid att lära sig använda den på rätt sätt igen, det heter sjukgymnastik och är grymt tråkigt men väldigt bra att ge sig själv den chansen och tiden att sakta läka ihop igen.

Känner att det kommer att bli ett bra avslut på 2009 och troligen en ännu bättre början på 2010 och det är ju bra det !!

Har nu släppt ihop den nya "lilla svarta" med några fler av våra hästar, hon är mycket snäll och inte alls hög i rang utan är bra på att passa in i gruppen, det är ju alltid spännande att släppa ihop nya hästar med varandra eftersom ingen vet hur det kommer att gå.

Höstmörkret gör att det nu är nästan helt svart här i Grönåker redan vid 18-tiden på kvällarna, så det blir en del inne arbete och lite hemmaträning för att inte dega ihop totalt när det blir svart ute.

Som ni kanske redan vet så har vi inte några gatlysen här runt vår lilla by, men det är faktiskt riktigt skönt när det blir svart ute, då vet man att det är kväll och då är det dax att börja varva ner lite.

Våra små valpar bara växer, dom blir större, starkare och mer livliga för varje dag och det är riktigt roligt att se hur hela gänget busar ute på gården hela dagarna.

 

Hoppas att ni alla får en bra helg & tänk lite extra på alla som inte längre är med oss här på jorden en helg som denna, då det blivit mer fest än eftertanke i vår moderna värld !!

 

Tack för mig för nu !!

 

Ulf Kämpeback

Titta gärna in på:

www.garderob.nu

 

 Foto: Elin Kämpeback, Grönåker

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.