TYDLIGEN ÄR DET BARA JAG …

 

Ulf Kämpeback, Trevlig & snygg bil uppe vid Laisaliden

 

Som tycker att det är fel att ..

inte sätta gränser för barn & ungdomar, tydligen är det så att det är totalt fel att försöka få yngre personer att inte råka ut för samma skit som tidigare generationer.

Att styra dem åt "rätt håll" i livet är inget vi ska göra & fy fan för den som lägger sig i hur någon uppfostar sina barn, den ska döden dö, eller kan det vara rätt att bry sig om hur andra mår, vad andra gör, vara jobbig & lägga sig i ?

Jag personligen är så förbannat trött på hela "sköt ditt & skit i andra" mentaliteten som vi har i Sverige, stoppa huvet i sanden, sopa under mattan & sätt en kudde framför ögonen när det blir jobbigt, det är så många tydligen vill ha det, grattis & lycka till säager bara jag det går säkert bra.

Tydligen ska det vara så ……..

 

Ha en bra kväll & helg !!

 

Ulf Kämpeback

www.garderob.nu

 

3 kommentarer

  1. Henry

    Helt riktigt antagande! Givetvis måste vi som föräldrar visa vårt ansvar mot kommande generationer med att sätta rimliga gränser och moraliskt ansvar för våra barns uppväxt! Det är väl det minsta vi som föräldrar kan bidra med! Samhällets grundpelare är ju kärnfamiljen! (eller hur genusfanatiker! 😉
    Vi kan inte låta skolan och politiker ta det beslutande ansvaret för våra barns uppfostran!..det är vi föräldrar som skall ”peka med hela handen” hur vi vill forma våra barns uppväxt! Vi som föräldrar har alla gjort våra misstag och det är vår skyldighet att föra det vidare på ett undervisande sätt

  2. Ulf Kämpeback

    Tack ..

    Att det finns fler som i alla fall tycker att vi kan ifråga sätta vissa saker, vissa sätt att vara, vissa saker som känns fel, det känns ju väldigt skönt.

    För det är allt för mycket ”slapptask attityd” där ute, om jag inte lägger mig i så händer inget & det ordnar sig säkert.

    Mer eget ansvar till familj & föräldrar att försöka hålla ordning på våra unga, det är inte upp till skolan, sociala, polisen eller psykologen att uppfostra våra barn.

    Ha det bra !

    Ulf Kämpeback
    http://www.garderob.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.