SPOTIYF GRYMT BRA …

 

Foto: Elin Kämpeback, MC-Träff i Ängesjö Mr.Kämpeback med mörka långa håret !

 

GRATIS !

Har ni inte testat SPOTIFY än så har ni verkligen missat något, det är bland det bästa program som jag själv använt ut på nätet genom åren.

Vill du testa eller har varit på jakt efter ett konto, kan jag med glädje säga att jag har några att dela med mig av, men det är fösta till kvar´n som gäller & jag behöver din e-post för att kunna fixa det hela.

Så ha nu en bra dag & njut av livet !!

 

Ulf Kämpeback

www.garderob.nu

www.gronaker.se

www.skoterman.se

www.horneforsrevyn.se

 

 

4 kommentarer

  1. leif

    Du som är så otroligt negativt inställd till fildelning. Tror du Spotify hade gjorts om inte fildelningen funnits? Tror du skivbolagen skulle gått med på att ge bort musiken gratis? Ge oss dina tankar i frågan.

  2. Ulf Kämpeback

    Hej Snälla Leif ..

    Du har då verkligen inte någon vidsynt tillvaro, men det kanske man inte kan hoppas på heller, vad vet jag ?

    Jag ska förklara mig INGEN så att du kanske förstår:

    Eftersom jag själv tror att jag är en person som är kreativ så tror jag personligen på att folk som skapar saker ska få betalt för det & inte bli bestulen på sina verk eller idéer.
    Jag personligen BETALAR för att lyssna på SPOTIFY & det konton jag delar innehåller reklam som gör det möjligt för musiker & annat att tjäna en slant.

    Så vad tycker du om detta då ?

    Ulf Kämpeback
    http://www.garderob.nu

  3. Leif

    Jomen du har ju säkert läst hur otroligt lite artisterna får betalt per spelad låt. Skivbolagen ger i princip ut musiken gratis, 99 kronor i månaden för all denna musik är ju nästan ingenting.

    Svara på frågan, tror du Spotify tillkommit om fildelningen inte funnits och tvingat skivbolagen att göra som ”vi” vill ha det? Tror du dom skulle ge bort så mycket pengar ifall alla var snälla och rara och köpte sin musik i en affär?

  4. Ulf Kämpeback

    Goddagens Leif ..

    Troligen har du helt rätt i att SPOTIFY inte skulle ha funnits om det inte vore för fildelningen på nätet.

    Det är mycket genom åren som kommit fram efter att ett dåligt regelverk brakat sönder.

    Det kan ju också vara så sant att artister får dåligt betalt via denna tjänst, men det får då något betalt & det blir inte bestulen på sina verk, något som är bra tycker jag.

    Men till dig Leif som verkar vara en riktig ”STOR PIRAT” får jag bara säga, stort lycka till på nerladdarjakten & hoppas du slipper att folk tar grejer av dig i framtiden !!

    Ulf Kämpeback

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.