ALLMÄNPLATS LÖJLIGT ….

Foto: Elin Kämpeback, Rida Islandshäst i skogarna runt Grönåker är ju inte dumt alls

 

Kameraövervakning på allmänplats ..

 

Det är bland det sjukaste jag hört, nu har väl den såkallade "Personliga Integriteten" slagit nya sjuka rekord i Sverige.

Hörde talas om att en person blivit anmäld för att han filmat ute vid ett Vildsvinsåtel, alltså en plats där man lagt ut något för att locka dit svinen och att det skulle vara möjligt att få sjukta dessa i skogen.

Nu har tydligen någon trögboll anmält denna kamera och tydligen så tycker myndigheterna också att detta är övervakning på "allmänplats" men hur f-n tänker man då, måste jag bara få fråga mig.

Är detta kanske ännu ett påhitt från PIRAT PARTIET eller …?

Ok, vad är förbjudet på allmän plats ja det är mycket grejer det,  bland annat är det totalt förbjudet att pissa på gågatan inne i Umeå, Ö-vik, Stockholm och flera andra städer och samhällen.

Men ska jag nu också anmäla mig själv när jag på dagarna under jobbet i skogen släpper mina hämningar och helt enklet bara pissar på marken PÅ ALLMÄNPLATS !!

Hur ska jag någonsin kunna förlåta mig själv för detta, eller är det bara en sjuk regel att kalla vår skog allmänplats på samma vilkor som "Apberget" mitt i Umeå.

Enligt mig är detta totalt sjukt att ens lägga skattepengar på att sätta dit någon som "smygfilmat" Vildsvin i skogen, finns inte bättre saker att lägga pengar på, kanske få fast folk som filmar sjuka övergrepp på barn !!!!!!!!!!!

Ibland blir det pinsamt att vara Svensk !

 

Ha nu en bra dag !

 

Ulf Kämpeback

www.gronaker.se

www.garderob.nu

www.skoterman.se

www.horneforsrevyn.se

 

 

6 kommentarer

  1. Pär Andersson

    Får man påminna HERR KÄMPEBÄCK om att piratpartiet jobbar i motsatt riktning? De vill ju för f-n tillåta allt! Jag tror t.o.m. att de skulle gilla tanken med allmänt pissande på gågatan!

  2. Ulf Kämpeback

    Tack Pär Andersson ..

    För upplysningen, men det är garanterat så att Pirat partiet inte vill ha kameraövervakning eller har jag fel ?

    När det gäller att pissa på gå gatan kan väl jag personligen tycka att det är bra att man inte får göra det, för det vore ganska äckligt om folk satt och sket mitt på stan, som det faktiskt går att göra mitt i skogen !!

    Så till viss del har du rätt & fel, Pirat Partiet vill tillåta allt men också förbjuda allt vad heter övervakning på alla sätt eller ?

    Ok, tack för ditt inlägg Herr Andersson !

    Ulf Kämpeback
    http://www.gronaker.se

  3. Ulf Kämpeback

    Hej bäste Pär Andersson …

    Du har nog både rätt & fel

    När det gäller att Pirat Pariet vill att man ska få pissa överallt kan du säkert ha rätt, det vore enligt mig personligen lite äckligt om folk fick sitta och skita på gågatan i Umeå, men i skogen går det faktiskt bra.

    Men när det kommer till kameran som jag skriver om tror jag att du har fel, jag tror INTE att Pirat Partiet vill ha kameraövervakning överallt, det är enligt mig löjligt att kalla skogen ”ALLMÄNPLATS” och ha samma regler för allmänplats inne i stan som ute i skogen.

    Ha det bra !

    Ulf Kämpeback
    http://www.garderob.nu

  4. Pär Andersson

    Vi är då överens om en sak i alla fall. Piratpartiet vill vara ”pirater” i ena fallet, när det gäller frihet att använda andras verk fritt till exempel. Men de har nog problem med kameraövervakningsförbudet. Det blir svårt för dem att motivera mig för ett kameraförbud i min rävafälla. Då får de slå knut på sig själva!
    Ha en bra afton!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.