STACKARS SVENSKAR DEL 1

Foto: Ulf Kämpeback, Grönåker, Sweden

 

Visst är det väl märkligt …

 

Hur hemskt vi kan ha det i Sverige och som Svenskar, det finns i stort sätt inget land i hela världen som har det så bra som vi, det finns kanske inte något folk på jorden som har sån trygghet som vi har i Sverige, det finns kanske inte något annat land i världen som är så säkert att leva i som Sverige.

Men ändå gnäller vi Svenskar bland det värsta i hela Världen, hur kan det vara så ?

Jag har under en veckas tid jobbat mig igenom boken "INGEN TAR SKIT" av David Eberhard, det är såklart den bästa bok jag läst (tyvärr läser jag inte så mycket, men det är ruggigt bra), eftersom den trycker fingret i nästan varje varböld vi har i Sverige idag.

Så jag tänkte framöver ta upp lite som jag tycker var bra i boken och jag kan förstå om minst 50% av befolkningen tycker att det känns jobbigt att få höra massor av saker som är sant, det kan också jag känna ibland när jag läste boken, det handlade i vissa fall om hur även jag har kunna tänka ibland.  

Vet vi Svenskar vad ordet KRÄNKT betyder, eftersom alla medier bara skriver om det och snart alla personer som vill komma fram i media är kränkta så borde vi ju veta vad det verkligen betyder, så ge mig några förslag så återkommer jag med svaret ….

 

Ha det nu bra !!

 

Ulf Kämpeback

www.gronaker.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.