BOND JÄVLAR ….

Foto: Ulf Kämpeback, Grönåkers Farm

 

Är det inte dax …

 

Att någon på riktigt börjar visa att vi måste bry oss om våra bönder och våra övriga såkallade "gröna näringar" i Sverige.

Det enda man får höra i media är hur illa bönder behandlar sina djur, hur mycket timmerbilar & skogsmaskiner dyngar ner naturen, men vad vore vi om dessa personer inte fanns, vad vore vi i Sverige utan att skogen togs om hand, åkrarna sköttes om, djuren sköttes om och det drogs in pengar till vår enorma skattslukar stat.

Skogsbolagen lägger ner enorma pengar på Skogsvård, Miljövård & övriga jobba för att på absolut bästa sätt sköta om sina skogar för kommande generationer.

Det är väl ändå dax att börja fatta att ni alla som bor i städerna och sitter på era bakar och bara tror att maten flyger in av sig själv på ICA & Coop, eller att plankor, skithuspapper, värme, vattenkraft och mycket, mycket mer bara finns utan att någon lyft ett finger.

Det är kanske dax att låta det unga "Veganer" som tror att hela världens djur är med i en Disneyfilm och att det också kan parat & sjunga som Peter Jöback, det är läge att börja få dessa att förstå att det finns en verklighet också. 

Vi som bor ute i den mer glesare delen av Sverige måste faktiskt ryta ifrån och inte bara tacka & tugga i oss all skit som vi på olika sätt får stå ut med via bland annat media.

Jag menar INTE att vi ska sitta hemma och känna oss kränkta och tro att vi är offer, det är faktiskt vi som sitter på GULDET och vi bör förstå det också, men det gäller att få andra att fatta det också.

Så nu är det bara att visa att vi är stolta "Bond Jävlar" !!!

 

Tack för ordet & ha en bra kväll !!

 

Ulf Kämpeback

www.gronaker.se

www.horneforsrevyn.se

 

 

 

7 kommentarer

  1. Levi

    Du ska veta att jag högaktar bönder, de är Landets salt.
    Och uteliggare, de är också ett strongt släkte. Vad vore landet utan de som tar upp grödorna som ger maskineriet energi?

  2. Ulf Kämpeback

    God kväll igen Leif …

    Visst är det så, men min fråga kvarstår, har du själv jobbat med djur ?

    Det är lätt att springa in i ett svinhus, stall eller ladugård och filma det man ser, detta utan att tänka igenom att det KAN uppstå saker 24 timmar per dygn.

    Självklart ska folk som inte sköter sina djur och utan att bättra sig bara fortsätter med sin dåliga djurhållning, bli av med möjligheten att jobba med djur.

    Det som skriver & filmar har redan bestämt vad det vill hitta.

    Det är nog dax att vakna vi lever inte i en tecknad film.

    Ha det bra!

    Ulf Kämpeback
    http://www.garderob.nu

  3. leif

    Svar : Nej.

    Men du har säkert rätt, det är bara onda människor som vill komma åt dom hemska bönderna. Stackars stackars bönder som inte kan hålla efter sitt jobb, hemskt synd om er.

  4. Ulf Kämpeback

    Ja du Leif …

    Det är inte bönderna det är synd om utan alla stackare som måste få oss andra att sluta äta kött med alla medel.

    Om vi skulle granska volvoarbetare, kommunalarbetare, kontorsnissar, rörmockare & många många fler, skulle troligen alla någon gång gör misstag eller något fel.

    Bönder som inte sköter sig ska såklart bort, men inte för att några grisar bitar varandra i svansen, eller för att någon filmar någon död gris i en ladugård.

    Alla borde verkligen vara tvingade att jobba någon gång med djur, då skulle det handla om helt andra saker i media.

    Ulf Kämpeback

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.