BRA JOBBAT DANSKA POLISEN

Foto: Elin Kämpeback, Ulf som "Klimat hulligan"

 

Härligt & Bra Jobbat …

 

Det märks tydligt att det stora klimat mötet är i Danmark och ite i "fjoll Sverige", skulle den Svenska polisen göra samma sak som den Danska skulle hela regeringen få avgå med omedelbarverkan.

Det är så skönt att se att det finns ställen i Europa som fortfarnade vet vad ordet KONSEKVENT betyder, det finns gränser & kliver man över dessa så kan det göra ont.

Vi har tydligen uppfostrat en hel generation som inte fattar vad det betyder att man säger "stopp, hit men inte längre" det är ju tru att vi har dessa personer på alla förbannade möten runt om i världen & inte hemma i trafiken i Sverige.

Tänk själv, det blir röttljus och du måste stanna bilen, nä då finns det ett helt gäng som blir kränkta av att någon annan bestämmer att det ska stanna och bara fortsätter köra trots att det blir farligt för alla andra.

Visst jag är den första som skriver på att vi ska ha ett folk som vågar säga vad man tycker, tänker & vill göra, men om någon säger rent fysiskt STOPP här kommer du inte förbi, då anser jag att dom får verkligen skylla sig själva om det får ett batongslag över armen & pepparspay i ögonen.

Gör något som är vettigt istället för att försöka få media tid för att du tycker synd om dig själv, därför att du varit så förbannat dum att du inte kunnat lyssna på vad polisen sagt till dig, du känner dig kränkt av polisen, men det beror på din egen dumhet.

Härligt Danmark, ni är inte bara bättre i fotboll utan har poliser som får & vågar sätta gränser, GRATTIS !!

 

Ha nu en bra dag & gå ut i vintersolen !!!

 

Ulf Kämpeback

www.gronaker.se

 

16 kommentarer

  1. Erika

    Fast i Danmark under klimatmötet grep de ju folk i förebyggande syfte. Innan de hade gjort något. Och de släppte ju sedan ca 90-95% av de som gripits också. Men medan de satt gripna blev de behandlade som om de vore värsta ligisterna, vilket inte var fallet (känner en del vars ungdomar satt bland de arresterade…)

  2. leif

    Snyggt försök. Du har lyckats bättre när du försöker skriva dina provocerande inlägg. Det förstår ju varje människa att även du skulle tycka det var lite fel om du fick en batong i huvudet trots att du står på rätt ställe, trots att du inte gör någonting men att någon 10 meter bort gör något.

    Näe så du kan inte ens ni i grönåker vara

  3. Jeff Bridges

    Du är mästare på att häva ur dig åsikter om saker du alldeles uppenbart inte satt dig in i.
    De allra flesta som blev frihetsberövade under klimatmötet hade inte gjort något överhuvudtaget förutom använt sin lagliga rätt att demonstrera. De hade inte trängt sig förbi några avspärrningar eller vad det nu är du påstår. Att bara ca 13 av de 1000 personer nu åtalas för något brott talar väl sitt tydliga språk, merparten var HELT oskyldiga.
    Snälla Ulf, ta reda på lite mer fakta innan du kastar ur dig verbala spyor åt höger och vänster, du skämmer bara ut dig.

  4. Ulf Kämpeback

    God Kväll …

    Vänliga tyckare, det är ju roligt att vara MÄSTARE i något, vissa är ju inte mästare alls, så jag tckar allra djupaste för det Jeff.

    Ja, snälla Leif & Erika, att förtydliga min blogg, så handlade den om gårdagen och försöket att ta sig förbi avspärrningarna som polisen satt upp, det är inte så smart att försöka bara för att jävlas, eller ni kanske är gamla punkare som jobbar för ANARKI i samhället.

    Nä, jag skulle inte tycka om att få en batong i huvet om jag inte gjort något, men gör jag något dumt får jag ta mitt ansvar, eller ?

    Ulf Kämpeback
    http://www.garderob.nu

  5. Ulf Kämpeback

    Ännu en Jeff ..

    Att ta reda på mer fakta, jo men visst det kan ju alltid vara bra, men vad ska jag göra med den om jag redan tycker att det är fel att det alltid ska åka ner dumskallar som bara ska förstöra på alla träffar där media befinner sig.

    När det gäller mina spyor så brukar jag vara väldigt diskret, jag brukar gärna gå utomhus för att spy, bara så du vet, helst helt själv också, detta för att slippa skämmas !!

    Men om du nu är så otroligt påläst kan du väl berätta för världen ”din sanning” snälla Jeff.

    Ha en god läsar stund under kvällen !

    Ulf Kämpeback
    http://www.garderob.nu

  6. Jeff Bridges

    Ska jag skriva samma sak en gång till då alltså? OK:

    De allra flesta som blev frihetsberövade under klimatmötet hade inte gjort något överhuvudtaget förutom använt sin lagliga rätt att demonstrera. De hade inte trängt sig förbi några avspärrningar eller vad det nu är du påstår. Att bara ca 13 av de 1000 personer nu åtalas för något brott talar väl sitt tydliga språk, merparten var HELT oskyldiga.

    Du påstår både att du försvarar rätten att få säga vad man tycker, och att man inte ska straffas för nåt man inte gjort. Så hur kan du då hylla den danska polisen?

  7. Ulf Kämpeback

    Tack för upprepningen Jeff

    Roligt & bra att få info från insidan av det mycket snälla, trevliga och inte alls provocerande ungdomsgäng som bara vill rädda vår jord & kramar poliser & är rädda om butiker, bilar och annat som andra äger.

    Jo, jag är rädd om friheten, att få tycka & tänka fritt, men det är dessa vandaler som skadar detta för oss andra.

    Sitter du och påstår att ”ingen har gjort något” där ner i Danmark, snälla människa öppna ögonen eller är du för insyltad i skiten personligen.

    Tack för ”din syn” på att jag inte vet vad jag pratar om !

    Ulf Kämpeback
    http://www.lurad.nu

  8. Jeff Bridges

    Kul att man får ”lustiga” ironiska kommentarer tillbaka på allt man säger när man försöker diskutera seriöst med dig.

    Nej, jag är inte insyltad på något sätt. Och om du läser vad jag skrev påstod jag aldrig att ”ingen har gjort något”. Visst fanns det en del rötägg där ner, och det är antagligen vissa av dessa som nu åtalats eller anhållits. Men faktum kvarstår: DE ALLRA FLESTA som blev frihetsberövade HADE INTE GJORT NÅGOT OLAGLIGT. Den danska polisen erkänner SJÄLVA att de grep folk i preventivt syfte, alltså innan de hade gjort något. Det är ingen som påstår något annat.

  9. Ulf Kämpeback

    Hej igen Jeff ..

    Men då har jag bara en fundering eftersom du tydligen är så bra på polisarbete, konfliktarbete, dessutom grymt påläst, insatt i ämnet & vet allt om hur polisen borde gjort, då kan väl du redogöra för hur polisen SKA jobba i dessa situationer.

    jag väntar med spänning på det ”rätta sättet” att utföra sitt polisarbete på.

    Tror du själv att det skulle vara trevligt att stå där som polis, när folk inte hör vad du säger & det flyger stenar runt huvet.

    Bra att du uppskattar humor !

    Ulf Kämpeback
    http://www.garderob.nu

  10. Jeff Bridges

    Jag tycker att om man kastar sten eller bryter mot andra lagar så ska man bestraffas för detta. Självklart är det ingen rolig situation för en polis.
    MEN jag tycker det är självklart att man inte ska kunna arresteras och behandlas på ett vidrigt sätt utan att man gjort något olagligt överhuvudtaget. Vilket är vad som hände flera hundra i Danmark.
    Men det tycker uppenbarligen inte du. Eller? Ska polisen ha rätt att spärra in vem som helst utan anledning? Det är det den här frågan handlar om.

    Jag uppskattar humor, men inte barnslig provokation som det du pysslar med. Väx upp.

  11. Ulf Kämpeback

    Jadu Jeff …

    Det blir långdraget detta, men ok..

    Polisen har rätt att frihetsberöva ”vem som helst” under en viss tid, så är det tyvärr.

    Självklart är inte det varken trevligt, roligt eller bra alla gånger och jag skulle personligen inte uppskatta det själv. Men då är jag inte bland folk som kan hamna i det läget heller, jag brukar inte demonstrera allt för mycket.

    Det är ju roligt att få höra av en så mogen människa som du att jag är barnslig, det är ju bra att ha barnasinnet kvar har jag hört, så tack för det !

    Önskar dig en trevlig jul framöver !!

    Ulf Kämpeback
    http://www.nu

  12. Jeff Bridges

    Om man utnyttjar sin lagliga rätt att demonstrera får man alltså räkna med att kunna bli handfängslad, nitad och frihetsberövad.
    Tycker du inte nåt är konstigt med det?

    Jaja, så länge det inte drabbar dig själv så bryr du dig inte alltså. Fine, men sluta provocera folk som faktiskt bryr sig – och framförallt de som råkat ut för övervåld utan att ha gjort någonting olagligt.

  13. Jeff Bridges

    Om man utnyttjar sin lagliga rätt att demonstrera får man alltså räkna med att kunna bli handfängslad, nitad och frihetsberövad.
    Tycker du inte nåt är konstigt med det?

    Jaja, så länge det inte drabbar dig själv så bryr du dig inte alltså. Fine, men sluta provocera folk som faktiskt bryr sig – och framförallt de som råkat ut för övervåld utan att ha gjort någonting olagligt.

  14. Ulf Kämpeback

    Men snälla Jeff …

    Nu får du väl ta & ge dig, fattar du inget alls av vad jag tidigare har skrivit eller vill du bara vara lite rolig du också med, som du själv skriver ”barnslig provokation”

    Min åsikt är följande:

    Kastar man gatstenar, fyller man gatorna med skräp & tänder på, försöker man att tränga sig in där man inte får vara, bråkar man med polisen & går man maskerad i demonstrationståg, då kan man verkligen få skylla sig själv.

    Ett ”Sosse” tåg på första maj, ska inte vara rädd att bli slagen av polis.

    Ta nu & slappna av lite Jeff !!

    Ulf Kämpeback
    http://www.garderob.nu

  15. Jeff Bridges

    Och då säger jag det igen eftersom du verkligen inte verkar läsa det jag skriver: i stort sett alla av de som frihetsberövades i Danmark hade inte gjort något av det du listar upp. De demonstrerade, likt ett sosse-tåg på första maj. Vad är skillnaden?

  16. Ulf Kämpeback

    Nä men är det du Jeff …

    Vad trevligt att råkas här på sidan igen, jo så här ligger det till.

    Du pratar om det första ”tåget” där folk blev satta på gatan, det flesta gjorde troligen inget alls, men det förekom stenkasstning denna dag, säkert ett helt fel beslut att ta så många men så blev det, rätt eller fel ?

    Det jag skrev om i bloggen var när ca 1000 personer försökte ta sig igenom avspärrningarna in på området där det inte fick vara, batong, peppar spray, hundar & annat HELT RÄTT POLISEN, enligt mig !!

    Önskar dig en ohyggligt bra dag !!

    Ulf Kämpeback
    http://www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.