HJÄLTE I USA ….

Foto: Ulf Kämpeback, för ett år sedan dagen innan nyår 2009 New York

 

Det var ju tur det hände där ..

 

Det "nya" terrorist försöket innan landning i USA gör att vi faktiskt får lov att vara en bra stund innan start på flygplatserna, så vi hinner bli kollade noga innan vi går ombord.

Det är ju hlet klart tråkigt att det ska behöva vara så, men tydligen totalt nödvändigt eftersom det finns folk som har som sitt enda & tydligen bästa nöje i livet att försöka spränga sig själva i luften.

Det var nu ännu en gång mycket bra att en person som var ombord på planet hade lite fart på benen och kunde övermannan detta psyko som skulle få med sig hela planet & kanske även andra på marken in i döden.

Vad är det som ska vara så bra, nyttigt & roligt med att springa runt & döda andra genom att spränga sig själv i luften, jag tycker att det borde prova på något annat om jag ska vara helt ärlig, varför inte spela innebandy med bombälte mot varandra om det nu måste sprängas någon i luften, eller varför inte Fia med bomb-bältknuff, då måste man såklart veta att alla är med på det hela annars blir det ju bara som vanligt & det ÄR INTE BRA.

Jag hoppas verkligen att killen ombord som övermannande denna mannen med "inte alla tomtar på loftet" blir hyllade som den hjälte han är & att han inte behöver göra ett skit mer i hela sitt liv, förutom att åka flygplan lite nu & då, ge han en fet hög med pengar och vilka resor han vill, bra jobbat mannen !!

 

Ha det nu bra i mellandagsreans land !!

 

Ulf Kämpeback

www.gronaker.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.