HUR KAN MAN KOMMA PÅ TANKEN …

Foto: Ulf Kämpeback, Grönåker 10-01-07, promenad runt byn i -35

 

Ett påhitt för folk som bor i stan ….

Att folk i Sverige (inte alla) har slutat "jobba" som man gjorde förr vet ju det flesta om, därför kommer det mycket knepiga mönster i livet som många följer, men som för tidigare generationer skulle vara totalt omöjligt att ens komma på tanken.

Tänk bara att det första många gör idag INNAN det ska på jobbet är ett DUSCHA, hur skulle man ens komma på tanken att tvätta sig innan man ska gå ut i lagår´n eller innan man går ut när det är -35 ute.

Idag är det mer en regel att folk totaltvättar sig & tar på sig snyggkläder innan man börjar jobba, detta såklart eftersom det flesta (inte alla) inte "gör något" på jobbet, det blir inte dyngig, behöver ta i med kroppen eller svettiga av jobbet.

Det finns såklart folk som jobbar hårt och mycket, men dessa brukar (tror jag) inte snygga till sig allt för mycket innan det går till jobbet.

Självklart är detta till större delen en grej som folk i STAN gör & troligen inte lika mycket i glesbygden, detta såklart eftersom det flesta "riktiga" jobben finns kvar ute på landet & inte inne i stan

 

Ha nu en bra & kall dag !!!

 

Ulf Kämpeback

www.gronaker.se

    

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.