ALLA PARTIER HJÄLPER SD IN I VALET …

Foto: Ulf Kämpeback, lunch i skogen

 

Alla andra hjälper SD …

Jag har mycket svårt att tro på att alla partier i Sverige inte själva fattar att sin flata politik när det gäller flyktingar & folk som behöver hjälp att stanna i hjälper SD in i riksdagen vid nästa val nu 2010.

Självklart skulle alla må bra av en flyktingpolitik där folk som vill stanna här i vårt land får veta detta mycket snart & inte behöver fundera i flera månader eller oftast år.

Alla skulle tjäna på att folk får veta om det ska stanna eller åka hem igen, samtidigt kan folk snabbare börja jobba och försörja sig själva om vi tidigare kan göra denna bedömning.

Det är ju totalt sjuk som det är idag, vi släpper in folk i landet, det får stanna flera år, bilda familj, få barn, få vänner, skaffa ett nytt språk (kanske) & sedan ska det skickas tillbaka "hem".

Varför inte göra som i många andra länder, där folk som söker om att få stanna, får vänta på utredningen (som ska vara mycket snabb) i en bra välordnad anläggning, där det ska finnas allt från skola, sjukvård, affärer & allt som kan behövas för ett drägligt liv, men där ingen blir lovad något som det inte kommer att få.

Ta & sluta fjanta på med flyktingpolitik som ingen vill ha, det kan ju inte finnas en flykting i Sverige som inte vill få veta snabbt & smärtfritt om det får stanna eller inte.

Våga ta lite ansvar Svenska politiker !!

 

Ulf Kämpeback

www.garderob.nu

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.