VARFÖR FJOLLA MED KINA ?

Foto: Ulf Kämpeback, USA 2009

 

Vad är det för fel …

Hur kan det komma sig att USA alltid får skit för allt dom gör, förutom när dom fick en ny President då blev det helt plötsligt fredspris i förskott.

Men KINA får tydligen hålla på hur dom vill, kan det vara så att alla andra länder är så förbannat rädda för Kina att det inte vågar säga, tycka eller tänka för högt om saker som rör landet.

Ännu en fråga jag ställer mig är hur vi bara inom EU & FN kan sitta och titta på när ett land som Kina fängslar, dödar & förföljer folk som inte tycker som dom borde tycka.

Skulle det vara ett land som var "höger vridet" så skulle världen troligen skrika mycket mer, eller i alla fall Sverige.

Varför får Komunisterna gör som dom vill under alla år, döda, förfölja, fängsla & hota folk ?

 

En tanke bara !!

 

Ulf Kämpeback

www.garderob.nu

 

2 kommentarer

  1. Håller med dig

    Du har som vanligt rätt med dina kloka synpunkter! I Sverige har vänsterfalangen styrt såväl riket Sverige, media samt ägt de ”politiskt korrekta” åsikterna under så lång tid att svenska folket inte orkar eller kan tänka själva längre. Det blir så när en politisk inriktning får ha makten oavbrutet, tror jag. Kommunisterna har ansetts mer ”rätt” än åsikter på högerkanten, särskilt från och med 1960-talet. Tänk bara på vilka länder politiker som Olof Palme, Birgitta Dahl, Pierre Schori, Sten Andersson m fl sympatiserade med: Kuba, Kambodja (PolPot), Arafat…

  2. Ulf Kämpeback

    Hallåj ….

    Jo visst är det lite skrämmande att vi i Sverige har så lätt att tycka vissa saker är helt RÄTT men om det kommer från en annan politisk vinkel blir det plötsligt FARLIGT, FEL & HEMSKT.

    Det är ju trevligt att någon anna har tänkt lite som jag !

    Ha det kanon bra !!

    Ulf Kämpeback
    http://www.garderob.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.