TA STÄLLNING ……

Foto. Ulf Kämpeback, Miami 2010

 

Det är dax att ta ställning för …

 

Hur vi vill att vårt land ska drivas framöver, vill vi ha en politik som tar hand om våra skattepengar på ett trevligare & mer ansvarsfullt sätt, eller vill vi ha en politik där vi fortsätter att slösa bort en av redan världens högsta skatter.

Har vi inte sett nog av verksamheter i kommuner & landsting som varje år går back, som varje år inte tar hand om våra skattepengar på ett bra sätt, vilket företag får gå back år efter år utan att klappa ihop ?

Det är inte alls länge kvar till dagen då vi ännu en gång ska välja vilka vi tror gör det bästa lösningar för oss i Sverige.

Jag vet att jag inte tror på att vi ska tjäna mindre på att jobba mer, att vi ska betala ännu mer i skatt till ingen nytta, att vi ska låta folk dra nytta av ett system där vi tjänar på att vara hemma & inte jobba.

Vi i Sverige ska såklart ta hand om det som är eller blir sjuka, det som inte har möjlighet att försörja sig själva av olika skäl, det personer som är handikappade eller har något funktionshinder, det finns inget parti som inte vill tahand om sina medborgare, men hur ska vi göra detta på bästa sätt.

Det är dax att döda Jantelagen i Sverige & släppa det gamla traditioner som gjort att folk inte vågar tycka att man själv är bra eller att någon annan gör något bra, det är nu dax att visa att även vi Svenskar kan & vågar vara BÄST.

Jag har bestämt mig för att ge Sverige en chans till, en möjlighet att fortsätta med en ekonomi & politik där vi tar ansvar för vad vi gör & där det ska löna sig att våga satsa både tid, pengar & svett i en egen idé ett eget företag.

Självklart hoppas jag att vi framöver kan få en politik som vågar se fördelar med att hela Sverige ska leva & inte bara det större städerna, men det blir ett jobb för framtiden.

 

Ha en trevlig vår !!

 

Ulf Kämpeback

www.dinpt.nu 

5 kommentarer

  1. leif

    Ja vill man ha ett regering som tar hand om dom svaga i samhället kommer det nog att krävas ett byte av regering. Tvinga cancersjuka till arbete görs bara av mycket sjuka regeringar. Tveksamt om det hänt sen tyskland på 30-40 talet.

  2. Aldrig mer vänsterstyre!

    Ja du, Leif! Du vill förstås hellre ha Lars Ohly (kommunist) och Maria Wetterstrand (anti-glesbygdsmänniska för rekordhöjd bensinskatt) i regeringen? Du vet mycket väl att inga cancersjuka verkligen har tvingats till något jobb! Däremot försöker regeringen reformera sjukförsäkringen som det katastrofala vänsterstyret före hästen 2006 nästan körde i botten vilket Sahlin erkänt flera gånger! Det tar både tid och energi att städa upp efter Göran!

  3. rösta rött!

    Om nu det svenska folket är så dumma att dom röstar på nuvarande röran så kommer ni att få se att det kommer att bli ännu värre… hur många gånger ska moderaterna och co få förstöra Sverige? Det har ju hänt om och om igen.
    Läs sedan lite historia och ni kommer att konstatera att den kommunism som fanns i Sovjet och (V) INTE är lika överhuvudtaget.

  4. Ulf Kämpeback

    Trevligt med debatt …

    Att inte ta eget ansvar kan ju vara skönt för vissa, är det så Sverige ska drivas så rösta då på det röda/gröna.
    Ok, Leif visst slog den nya sjukförsäkringen säkert fel på någon eller några, men då finns ju möjlighet att göra detta bättre framöver, men det är också det enda ni som tydligen vill byta tillbaka till en ”skattslukar” regering har att komma med. Det finns ingen som inte vill att cancersjuka ska få hjälp, men det finns flera som vill döda viljan att jobba & göra rätt för sig !!

    Stå gärna för er åsikt !!

    Ulf Kämpeback
    http://www.garderob.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.