VÄRLDENS HÖGSTA SKATTER SKA BLI ÄNNU HÖGRE

Foto:Calle Bredberg, Grönåkers Farm, Skoning

 

VARFÖR STRAFFA FÖRETAG, GLESBYGDEN & FOLK SOM VILL JOBBA ?

Hur kan det komma sig att vi i Sverige nu har ett gäng som vill höjja skatterna med 16 MILJARDER mer om dom vinner valet.

Har vi inte redan idag bland det högsta skatterna i hela Världen, skulle det inte vara bättre att kolla vart alla våra skattepengar tar vägen.

Det ska helt enkelt löna sig att inte jobba & vi som vill jobba ska jobba ännu mer & ännu mer för att bli av med ännu mera pengar till vad ?

Vi ska samtidigt som vår skatt höjs få ännu mer skulder för att täcka allt skit som det Röd/Gröna lovar allt & alla just nu.

Sverige är ett av det länder i Världen som klarat den senaste ekonomiska krisen bäst, just för att det drivits en politik som tagit ansvar för det pengar vi har att förfoga över i vårt land, varför skulle vi nu vilja förstöra detta.

Snälla, snälla Svenska folket tänk verkligen på vad ni gör i höst när ni går & lägger er röst !!!

 

Ulf Kämpeback

www.dinpt.nu

 

 

11 kommentarer

  1. Arbetslös som vill jobba

    Du behöver inte oroa dig för att det skall löna sig att inte jobba för det gör det inte. Vi som är arbetslösa har ett helvete, vi är många som blivit varslade och många äldre varslade som har haft det tufft att få jobb. Jag misstänker att kanske menar de som ”Inte vill jobba” men du Ulf det kommer alltid att finnas de som inte vill jobba och då spelar det ingen roll vilken regering vi har. Klyftorna i samhället har ökat med nuvarande regering och vi som vill jobba men inte har jobb har fan inte fått några mer möjligheter till jobb med nuvarande borgarbrackor.

  2. Kenny

    Som fördomsfull sydlänning (småland)är det väl inte så vansinningt gott om ”röd gröna” norr över? Inte heller med revy entusiaster ( är det inte en horneforsrevy du är?) som engagerar sig och klart tar ställning. Gott att höra dessa sunda åsikter!
    Om det är så att du är ”revyare” så syns vi på revy sm!

  3. Ulf Kämpeback

    Kenny: jo visst är jag ”Revyare” hoppas kunna åka ner på SM igen, det var grymt.
    Arbetslös: Jag vet att det inte är roligt alls eftersom jag själv varit arbetslös, men ingen blir hjälpt av att få bidrag resten av livet. Varför inte starta eget företag om folk verkligen är sugen på att jobba, då finns det aldrig brist på arbete kan jag lova, men vi får inte så mycket över om allt ska gå till skatt, så jag förstår att många inte vågar starta eget.

    Ulf Kämpeback
    http://www.dinpt.nu

  4. Arbetslös som vill jobba

    Ja ditt resonemang och jag vill INTE GÅ PÅ BIDRAG resten av livet, jag vill jobba. Om man skall starta eget så skall man väl ha en företagsidé. Alla kanske inte heller vill ha eget företag utan nöjer sig med att vara anställda och trivs med det.
    När jag läser din blogg och dina åsikter så blir jag ännu mer säker på att jag skall vara med och rösta bort alliansen. Att man tror att arbetslösa bara vill gå på bidrag är trångsynt och oförskämt, du är ingen vidare bra reklam för alliansen det skall gudarna veta, jag tror inte ens Reinfeldt tycker det.

  5. Ulf Kämpeback

    Ja du ”arbetslös” att jag skulle göra reklam för ALLIANSEN är mycket knepigt, jag är företagare & vill att vi ska få leva vidare även efter hösten vart vi än driver firman. Att folk vill vara anställd för står jag, det är skönt & tryggt, men det är ju NÅGON som driver företaget där ni ska jobba, går företaget inte bra kan ingen vara anställd, hur svårt kan det vara att fatta !!! Tror ni att jobben växer på träd, eller att företag startar med GULD i fickorna.

    Ta & tänk efter lite själv TACK !!

    Ulf Kämpeback
    http://www.dinpt.nu

  6. Vännäsbo

    ”Arbetslös som vill jobba” – ge inte upp! Dock – det MÅSTE löna sig mer att arbeta än motsatsen, det är en självklarhet, eller hur?

  7. Ulf Kämpeback

    Tack för det ”Vännäsbo” !

    Jag har inte heller tyckt något annat, folk som vill jobba ska få jobba & få möjlighet att tjäna pengar, inte ge bort alla pengar.

    Folk som inte vill men kan jobba ska självklart inte leva lika gott bara på bidrag som en som sliter halvt ihjäl sig.

    God natt alla trevliga människor !!

    Ulf Kämpeback
    http://www.gronaker.se

  8. Danne

    Inget kunde vara mer sant. Världens högsta skatter ska bli högre medans sjukvård, skola, omsorg blir sämre och försvaret läggs ner medans alla andra rustar upp.
    Det bådar inte gott för varese våran trygghet eller alla familjer med villalån etc.
    Jag önskar Alliansen lycka till i valet. Om de rödgröna vinner så är vi ett av dom sista länderna som håller kvar vid kommunismen som politisk form. För att styra bort Sverige från kommunistväldet så behövs det ett krig eller ekonomisk kollaps för att få folk att tänka om. Tyvärr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.