JOBB & FRIHET !

Foto: Ulf Kämpeback, Grönåker sommaren 2010

 

Sverige är ett bra land …

Vi borde vara mer stolta över vårt land & vilka vi är, men vi lever ju i "Jante Sverige" och då får man inte vara bättre än någon annan eller tro att man kan något, men det försöker jag skita i så mycket det bara går ….

För mig handlar hösten val om att få fortsätta vara stolt över mitt eget jobb & över andra som drivs av en glöd att lyckas med något i livet.

Jag tror på friheten i att få tänka själv, friheten att få välja mer vad jag ska använda mina pengar till, friheten att få jobba mer för att kunna tjäna mer om jag vill.

Jag tror på att det ska löna sig att jobba, inte att vi ska bli straffade om vi vill göra något bra & lyckosamt i livet.

Jag tror på att familjen ska få mer frihet att bestämma hur vi själva vill lägga upp vårt liv, inte att staten ska bestämma hur vi ska dela upp saker.

Jag tror att vi kan bli ännu bättre på att använda våra skattepengar på ett vettigt sätt, det behövs inte högre skatter utan en bättre vård om våra pengar & vart det ska gå, det har slarvats bort nog mycket skattepengar genom mängder av år till inget alls.

Tack Alliansen för att ni tagit oss igenom den "globala ekonomiska krisen" på ett otroligt bra sätt !!

 

Tack för idag !!

 

Ulf Kämpeback

www.dinpt.nu

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.