HAR NI TÄNKT PÅ ATT ….

 

Foto: Ulf Kämpeback, Höst i Grönåker

 

Har ni tänk på att …..

Alla som nu "förstör" för Sverige Demokraterna bara gör deras ställning ännu starkare, varför kan inte övriga partier förstå & istället ta på allvar att det går inte att fortsätta med den "icke flykting politiken" som vi har idag i Sverige.

Personligen tycker jag självklart vi ska ta emot folk som behöver hjälp, men vi måste ju ta emot dem & inte sätta in dessa i någon förvaring i flera år.

Ställ krav på personer som vill bli medborgare & ställ krav på att Sverige som land ska snabbt & effektivt bestämma vilka som får stanna eller inte.

Det är ju sjukt att börja skicka "hem" familjer som bott här i många år, där kanske en eller flera generationer är födda i Sverige & inte vet något annat.

Jag funderar på om det inte vore bättre att sprida ut folk över HELA landet, Människor behöver kunna prata Svenska för att bo här, människor behöver få möjlighet att jobba för att bo här.

Personer som inte kan eller vill anpassa sig till våra lagar & vårt sätt att kan ju då istället söka sig till något annat land som passar bättre in i deras liv.

Det har jag funderat på i veckan i skogen, där är det inte krig på nätterna & det brinner inga bilar eller våldtas inga kvinnor heller, helt klart skönt ställe att bo på !!

 

Ulf Kämpeback

www.dinpt.nu 

 

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.