Kenneths tankar

Är alla i kommunstyrelsen förutom Åke Nilsson inkompetenta?

När man läser det Göran Jonzon skriver på sin blogg (http://vilhelminabloggen.com/svar-till-ake-nilsson-2/) så verkar han tycka att alla förutom Åke Nilsson är inkompetenta i kommunstyrelsen, Åke Nilsson har alltså ”trixat” med  bygdeavgiftsmedlen till inköp av snöskotrar. Han har alltså gjort detta helt själv……ingen i kommunstyrelsen var närvarande på mötet eftersom Åke är ensam ansvarig för detta. Vad var alla andra då? Satt dom och fikade? Eller menar Göran Jonzon att alla de andra (inklusive hans partikamrater) att är korkade och inte förstod vilka beslut de tog? Där har du fel Göran, de är kloka nog att kunna stå för sina egna beslut.

Göran Jonzon skriver: ”Var det ett tack till Tony Mannelqvist för hans agerande som byggarbetsledare, som skapade millioner i fickorna åt Abramssons släkt och vänner ?”

Grova anklagelse, undra om Ronny Thellbro kommer att kommentera detta, kanske säga åt sin vapendragare att sansa sig lite med sina grova anklagelser—–fast det tror jag inte, han har ju aldrig gjort det förut 🙂

Sen som ett brev på posten börjar han gnälla om att han inte fick sitta med i kommunstyrelsen som ordinarie…..jösses, släpp det nu…börjar bli tröttsamt detta.

2 kommentarer

  1. K G Abramsson

    Du behöver nog inte oroa dig Kenneth. De två axelkamraterna har bistått varandra ända sedan före förra valet, godtagit ren förföljelse och konstruerat sanningar=lögner för att komma åt Socialdemokraterna och särskilt vissa personer där. De bygger som bäst förtroende nu inför kommande val. Ändamålen helgar medlen är nära till hands att säga, när en kyrkans man och en ateist slår sina påsar ihop. Det finns en överlägsen institution som håller ögonen på dem, nämligen Vilhelminaborna. Minnet är kort brukar man säga, men nog räcker det fram till valdagen den 14 september 2014 vill jag tro.

  2. keka (inläggsförfattare)

    Det som retar mig KG är att Ronny är duktig på att kommentera när man ibland kanske går över gränsen, men aldrig ett ord när det gäller GJ, jag kan gärna stå tillbaka och erkänna när mitt omdöme sviktar, jag har säkert ett flertal gånger passerat vad som är gällande god netiquette. Tyvärr så gäller det inte GJ, han kan vräker ur sig vad som helst, komma med anklagelser, felaktiga uppgifter och detta utan pekpinnar.
    Min första reaktion när jag läste Ronny T.s kommentar i http://blogg.vk.se/keka/2013/08/14/varfor-sondra-nar-man-sjalv-inte-kan/ va just att jag kanske gått över gränsen, men när jag tänkt efter så kände jag att varför i hela världen skulle mina kommentarer vara så mycket värre än GJ.s? Ronny skriver i http://blogg.vk.se/keka/2013/08/14/varfor-sondra-nar-man-sjalv-inte-kan/:
    ”Eftersom det du påstår berör en kommunmedborgare och medmänniska är det väsentligt att det är sant.”

    Gäller inte samma krav GJ?
    Han fortsätter:
    ”Dina inlägg må innehålla ovilja mot kristdemokrater men ska vara sakliga. Håller de inte det måttet är de fördomsfulla. Beskylls en medborgare för lagbrott och fällande dom finns ännu större skäl till saklighet. Om inte är de kränkande”
    Jo visst, men är det inte kränkande när GJ skriver i http://vilhelminabloggen.com/svar-till-ake-nilsson-2/:
    ”Var det ett tack till Tony Mannelqvist för hans agerande som byggarbetsledare, som skapade millioner i fickorna åt Abramssons släkt och vänner ?”

    Var finns Ronnys kommentarer då? Då är det tyst som i graven…..ledsen, men respekten börjar tyvärr försvinna bort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.