Kenneths tankar

Mina rubriksättningar…..hmmmm?

Jag har kritiserat Maria Kristoffersson i en blogg eftersom hon spred ett rykte om att sossarna ville lägga ner en skola i en av kommunens fjälldalar. Jag anser inte att politiker ska sprida rykten….kritik om sina motståndare ska byggas på fakta och inget annat, risken finns att det annars blir en ”skvallerdebatt” och det gynnar ingen. Hon har i sin blogg kritiserat mig pg.a min rubriksättning, läs:

 

”Jag har svårt för att se vitsen med den rubriksättning du har i dina bloggar. Där du lägger fokus på mig som individ och inte på den politik jag företräder. Att skilja på person och politik är viktigt i en demokrati.”

Mitt svar till Maria i hennes blogg (lägger ut det här eftersom det ibland tar så lång tid för henne att svara)

”Sen var det väl inte Centern som spred ryktet utan du som individ, eller menar du att Centerns politiska retorik i Vilhelmina är just ryktesspridning? Man ska skilja på politik och person men som även som politiker har man väl ansvar om vad man skriver på sociala medier?”

 

För mig blir det väldigt konstigt om ex. Åke Nilsson skriver i sin blogg att han hört ett rykte om att centern i Vilhelmina vill sälja all vård till privata aktörer och då under kritik inte vilja stå för det själv, utan menar att det han yppade var den politik han företräder, konstigt….

Nu vill jag klargöra att jag inte har ett ont öga till Centerpartiet i Vilhelmina, de har precis som alla andra partier en del bra åsikter 😀 Det jag reagerade på var just att en uppsatt representant för Centern sysslar med ryktesspridning.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.