Kenneths tankar

Äckelfaktor riktigt hög!

Jag blir fan i mig fysiskt illamående när jag läser detta, vuxna män och ibland med egna barn som raggar på småflickor. Man kan ju undra hur deras egna barn har eller har haft det 🙁 läs länken:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17370990.ab

Jag är av princip emot dödsstraff……….men ibland så……hmmmmmm! Stöd http://www.ecpat.se/ och visa att du tar ställning emot detta.

6 kommentarer

  1. Toni Appelqvist

    Som sagt. Ur led är tiden.
    Men nu börjar det bli allt vanligare med rent bissara avvikelser att samhället snart inte reagerar.
    Men allt som synes vara onormalt beteende är nog snart legetimt och helt ok.
    Det är så att tillåter och accepteras vissa onormala aktiviteter så blir det ringar på vattnet.

    • keka (inläggsförfattare)

      Frågan är vad som är onormala aktiviteter, jag anser att det som handlar om sexuella uttryck emot barn och de som är i beroendeställning ska bekämpas ordentligt med alla medel…..där vet jag att vi har samma åsikt. Sen finns det saker som du och jag inte är överens om och det tror jag vi inte ska diskutera av respekt till varandra.

  2. Maria

    Sjukt.
    Känslan av äckel o förakt är verkligen total. Tror jag förstår vad Toni menar med ringar på vattnet,om än förklaringen var lite oklar.
    Från att nakna bröst var tabu o gravt pornografiskt, har hyschet kring porr o sexuella avvikelser, och rent sjukt störda beteenden blivit vardagsmat i media. Tabun kläs av… o vi höjer hela tiden tröskeln för vad som är acceptabelt i världen.
    Jo… Toni, jag tror att i viss mån föds idéer o tankar hos socialt o emotionellt störda personer av tidningar o media. Även om det inte är tänkt att det ska fungera så, utan vara en upplysande varning om det sjuka som pågår.
    Här kan jag också känna att de ”svartvita tuttfilmerna” från 30-talet eskalerat till dagens ”s/m-pedofil-stryp-snuff-filmer” och att det gått för långt. Det sjuka tenderar att av de sjuka, normaliseras eftersom de märker att fler finns…. de är inte ensamma o därför mer ”okej”? Lång o krångligt utlägg där… I know men iaf :p
    Men jag fattar din poäng Keka, o jag håller med!
    Var finns spärrarna hos dessa jävla människor? Har som haft dom överhuvudtaget… el? Att se barn som nåt sexuellt objekt är i min värld helt ofattbart,ogreppbart. Sinnessjukt. Men med tidens fart, undrar jag var allt slutar. Är vi människor såna i grunden eller tappar vi respekt hänsyn moral etik empati osv med den här tröskeln med sex,porr, våld etc?
    Att pedofili,sodomi osv alltid funnits vet vi,men är det lika mycket nu… fast vi erkänner sjukan öppet?
    Galet… såg ett program från USA för flera år sen om just detta.
    Makabert,säger jag bara. Hur fan tänker dom? Helt stört,o jag hoppas vårt land bättrar sig vad gäller straffen för barnförövarna, o våldsbrott över huvudtaget. Usch…hoppas inte på mardrömmar efter dom här tankarna :s Godnatt

  3. keka (inläggsförfattare)

    Maria: Svårt att veta om det har ökat eller är det så att skiten kommer upp i ljuset och blir mer uppmärksammat och anmäls i högre frekvens? Incest tror jag alltid har legat på ungefär samma nivå men gammalt tillbaks i tiden så tystades det ner inom familjen på ett annat sätt än vad det gör idag, nu anmäler folk och förövarna blir straffade. Blir man påverkad/avtrubbad av all som finns tillgängligt på nätet? Såklart man blir, sen om det föder eller bildar mer av avarterna inom sex är inte lika säkert…..kanske man väcker den björn som sover.
    Jag såg också ett program från USA som handlade om fäder som begått sexuella övergrepp på sina döttrar, där sammanförde dom fadern och dottern i övervakade samtal där fadern fick förklara för barnet att all skuld låg på honom och ingen på henne, detta tyckte jag verkade knepigt men det visade sig att barnen mådde så mycket bättre efteråt när de fick bekräftat att allt va hans fel. Det som däremot fick mig att fundera över människans intelligens va när en av mammorna berättade att efter pappans tid på fängelset där vård ingick så skulle de flytta ihop för nu va ju pappan frisk….????????Hur in i helvete dum i huvudet får man vara? Att man kan förklara pedofili som en sjukdom är ju inget försvar till handlingen, hur kan hon låta dottern utsättas för sin fars närvaro efter han gjort henne så illa? Och hur fan kan hon någonsin lita på att det inte händer igen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.