Kenneths tankar

Ska avvakta!

Tog bort inlägget om överbetald yrkesgrupp, ska invänta mer information efter helgen.

8 kommentarer

    • keka (inläggsförfattare)

      Hahaha…nä men fått både ris och ros och inser att kanske jag borde kolla upp fakta först, har iofs två olika uppgiftslämnare med insyn, men får klara besked först på måndag. Shit happends när man skriver i affekt 🙂

  1. Göran Lengqvist

    Tänkte du inte på att du själv var fritidsledare innan du skrev att den yrkesgruppen var överbetald? 🙂

  2. LOB

    Hej
    Lönen för anställda inom kommunen är offentligt så det är nog bara att kontakta BoU förvaltningen och begära ut detta./ LOB
    Ps: Verkar dock osannolikt med denna lön. Det är vad lärare tjänar efter 20 år i branschen. (och det vet jag) ds

  3. Danne

    Bra. Det är skandal om ryktena stämmer, men då det bara är rykten (än så länge) och lönerna är offentliga handlingar finns det egentligen ingen anledning att skriva/säga något innan man tagit reda på om ryktena stämmer eller inte.

    Med tanke på hur många det är som retat upp sig på dessa anställningar är det konstigt att ingen verkar ha tagit reda på fakta. Men jag antar att det är det här som kvällstidningarna reflekterar, man är mer intresserad av sensationer än sanningen.

    • keka (inläggsförfattare)

      Precis därför jag tills vidare plockat bort inlägget, men ryktet har jag hört från många och två st oberoende personer som har inblick påstår att det är så. Men som sagt, lika bra att vänta tills man vet om det verkligen är sant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.