Kenneths tankar

Hurra för friskolor :D eller….?

Se så bra våra friskolor är…detta är nog bara toppen på isberget. Jag säger som jag alltid sagt, bort med friskolor….det handlar om affärer, och att tjäna pengar på våra barns skolgång är INTE okej!

http://www.expressen.se/nyheter/rektorn-om-barn-med-adhd-en-cancersvulst/

En kommentar

  1. keka (inläggsförfattare)

    – Jag är på rak svenska förbannad, säger utbildningsminister Jan Björklund (FP) till programledaren Janne Josefsson.

    Va kul att han blir det iaf…jag säger bara välkommen till verkligheten Jan! Äntligen har han fattat vad de allra svenskar fatta för länge sen. Vi kan väl läsa lite mer om vad Vd:n Greger von Sievers säger inför dold kamera:

    ”Om skolans tidigare elever med adhd:
    – Idag hade jag omedelbart om jag sett de här eleverna: swisch! – särskild grupp, där ska ni vara! De får inte beblanda sig med… man måste skydda de fina eleverna. Och när man får till det, ja då får man en bra skola. Det är som ett ruttet äpple bland andra äpplen, då sprider det sig, säger Greger von Sivers.

    – För det där blir som en cancersvulst. För de här är ju ganska tuffa de här killarna. Dessutom en del av dem är ju riktigt smarta, intelligenta, och då får de, de får lite såna här hangarounds. Och så sprider det sig, det är som att få in ett ruttet äpple i äppelkorgen. Det måste man bara – swisch! Bort med dem direkt.

    Om skolans nya musiklinje, där han vill ha viss sorts musik:
    – Så jag vill vara på den högtoniga sidan. Inte det här, inte den där jävla skiten som de håller på med, rap och våldtäkter. Man får ju inte säga neger numera, men den här svarta musiken då nej nej… Inte rap och death metal och allt vad det heter, den där äckliga destruktiva musiken, den vill jag ju inte ha i skolan. Då får vi problem och då får vi de här med kepsarna bak och fram och som ska rappa. Nej då kan de hålla på och rappa borta i Tensta och elda upp bilar där istället för här, tycker jag. Fast det här har du aldrig hört mig säga men det är vad jag tycker.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.