Kenneths tankar

Annelie Enochsson KD!

Annelie Enochsson KD förnekar sig inte…..läs och begrunda:

http://alliansfrittsverige.nu/aktuellt/2013/11/annelie-enochsson-hittar-ny-samhallsfara-preventivmedel

3 kommentarer

  1. Göran Jonzon

    Kristdemokraterna är ett sekulärt parti !
    Det hindrar inte att toleransen är en ledstjärna och att alla har rätt att uttrycka sin personliga åsikt.
    Därmed falsifieras ditt försök att göra hennes åsikt till partiets officiella.
    Jag är ledsen om jag saboterar dina försök att få dina förutfattade meningar bekräftade och att svensk kristdemokrati inte ryms inom det du vill etikettera.

    • keka (inläggsförfattare)

      Få se nu Göran…så då menar du att vem som helst i riksdagen oavsett parti kan uttrycka sig om vad som helst, jobba för det och ändå inte representera det egna partiet? Hör du hur dumt det låter? Så med andra ord finns det ingen egentlig ideologi eller partiprogram inom KD…alla gör som dom vill för det är ju ett sekulärt parti 🙂 Dina försök att försvara KD blir bara roligare och roligare 😀

  2. keka (inläggsförfattare)

    Göran, du har ju uttryckt dig negativ emot muslimer….om då du fortfarande har kristdemokraters förtroende i Vilhelmina….kan man då inte fundera ifall de som kryssar dig också delar dina åsikter om just muslimer? Jag personligen skulle aldrig lägga min röst på någon som uttryckte sig illa om en specifik religion…etnicitet mm. Du som politiker representerar alltid ditt parti och om medlemmarna tycker att du framhäver ”fel” åsikter röstar de bort dig….om inte, ja då blir det ju en del av partiets ståndpunkt. Det är ju det som kallas representativ demokrati. Vi kan ta ett exempel….tror du att SD.s väljare skulle kryssa fram en mörkhyad kvinna från Etiopien som förespråkar mångfald och en generös flyktingpolitik?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.