Kenneths tankar

Sverigedemokraternas sanna historia!

Jag har fått kritik över att jag anklagar SD för att fortfarande vara ett rasistiskt parti, länkar då till en serie från Aftonbladet, nu kommer SD-anhängare mena att detta inte stämmer…men då vill jag att ni visar på felaktigheterna.

Sanningar om SD enligt Aftonbladet.

1. www.aftonbladet.se/nyheter/aftonbladetgranskar/article12482489.ab

2. www.aftonbladet.se/nyheter/aftonbladetgranskar/article12482492.ab

3. www.aftonbladet.se/nyheter/aftonbladetgranskar/article12482495.ab

4. www.aftonbladet.se/nyheter/aftonbladetgranskar/article12482475.ab

5. www.aftonbladet.se/nyheter/aftonbladetgranskar/article12482485.ab

6. www.aftonbladet.se/nyheter/aftonbladetgranskar/article12482487.ab

SD år för år

www.aftonbladet.se/nyheter/aftonbladetgranskar/article12482341.ab

7 kommentarer

  1. Toni Appelqvist

    Jag uppmärksammar att du enbart har länkar till vad aftonbladet har skrivit. Och det faller klockrent in i den egen linje och sympatier. Det är helt ok för min del. Jag kallar dig inte en massa mindre smickrade påhopp för den sakens skull.
    Du lever efter din tro och övertygelse. Tyvärr så är den lite onyanserad och enkelspårig. Jag förstår detta. För du har själv i skrift sagt att du har planer på det vänstra blocket. Och då håller man helt okritiskt med på allt som kommer från det hållet.
    Ja AB är väldigt opartiska och neutrala i sitt sätt att rapportera. NOT.
    Men du får så klart klistra in vilka vinklade reportage du vill.

  2. Nisse

    Tar man in information från Henrik Arnstadt; bluffhistoriker, citatförvrängare, historieförvanskare, blir det svårt att bli tagen seriöst.

    Det finns väl inget parti i Sveriges riksdag som är fläckfritt? Sossarna införde rasbiologiska institut och kastrerade de de ansåg vara av ’sämre avel’..VPK:arna var ett nazistparti under Nils Flygs ledning. Bara för nån månad sen gick Ung Vänster och Revolutionär Front (en vänsterextrem terrorgrupp med många tungt kriminella medlemmar) i samma demonstrationståg i Göteborg. Men det är det knäpp tyst om, märkligt eller hur? Man förväntar väl sig att svensk media, eller åtminstone SVT skall rapportera sådant när de nu hävdar vara opartiska? Nåja, så naiv tror jag inte du är, att du tror nyheterna du blir matad från den etablerade pressen är för att informera oss medborgare, snarare för utbilda, utbilda oss efter deras världsbild.

    Vad tror du rubrikerna hade blivit ifall SDU var ute och demonstrerade med nån nystartad fraktion av ’VAM’ ?

    Tycker det är märkligt att man fäster sån stor vikt vid ett partis historia samtidigt som man kniper käft om de andra. Vet ingen som förnekar att SD har haft ett brokigt förflutet, likt de flesta partier. Det som spelar roll är väl vad som står i deras partiprogram och den nolltolerans de implementerar (något som många andra partier också hade mått bra av) i dagsläget?

    • keka (inläggsförfattare)

      Släpper igen din kommentar….men det jag ville veta är var är felaktigheterna….kan du inte säga det så stämmer ju det jag har länkat till 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.