Kenneths tankar

Trots min motvilja mot SD!

Trots min motvilja mot SD så fördömer jag vandaliseringen av Toni Appeqvist bil. Han vill starta upp SD i Vilhelmina och det ska han få göra utan hot och skadegörelse…..detta är så odemokratiskt och idiotiskt gjort och förstör för de som vill engagera sig politiskt, handlingar av denna karaktär är verkligen ett hot mot demokratin. http://www.vk.se/1043258/sverigedemokrats-bil-blev-saboterad

Se mer om hot mot politiker.

http://www.expressen.se/nyheter/demokratihotet/sahlin-insag-att-jag-fick-bajs-pa-fingrarna/

5 kommentarer

  1. Toni Appelqvist

    Hej
    Trots att vi nästan stadigt råkar i luven på varandra och käbblar om våra åsikter, så hedrar det dig att du skriver detta..
    Tack för det Kenneth.
    Vi kommer nog aldrig att bli överens politiskt. Men vi kan ändock ha respekt för att vi är nästan totalt olika politiskt sett. Och arbeta vidare utifrån detta faktum.
    Lev väl. 🙂

    • keka (inläggsförfattare)

      Sant Toni. Men detta med hot mot politiker står över allt käbbel vi någonsin kommer att ha 🙂 Vi måste alla ta avstånd mot detta och det borde vara riktigt kännbara straff när detta sker. Lev väl själv. 😀

  2. Stefan Rådström

    Vandaler, huliganer, och andra kriminella har ingen plats i ett demokratiskt rättssamhälle. Både demokrater som anti-demokrater har en grundlagsgiven rätt att öppet uttrycka sina åsikter, i tal, i skrift, i bilder, och i fredliga demonstrationer, utan att behöva frukta för skador på person eller egendom.

    Det är dock svårt att stävja det hat som ibland tar sådana här uttryck. Det krävs långsiktigt en fostran av ungdomar och vuxna i demokrati och skepticism, men i ett akutläge som detta gäller det att polisen gör ett professionellt och gediget arbete. Tyvärr (eller lyckligtvis, beroende på hur man ser det) har väl polisen i inlandet inte direkt någon stor vana vid att utreda hatbrott av det här slaget, men förhoppningsvis lyckas de att snabbt lösa detta allvarliga brott.

  3. Anna

    Med tanke på Toni´s rykte och vilja att bli uppmärksammad så finner jag det troligt att detta kan vara något som han själv briljerat med.

    • keka (inläggsförfattare)

      Nej det tror jag absolut inte, Toni skulle aldrig göra något så mot sig själv….det är jag övertygad om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.