Kenneths tankar

Historiens kortaste politiska karriär?

Detta blev inte långvarigt…….

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vasterbottensnytt/toni-appelqvist-lamnar-sverigedemokraterna

23 kommentarer

  1. Toni Appelqvist

    Den som är så naiv, och inbillar sig att sverigedemokraterna skulle stå och falla med mig som företrädare, tar gruvligt miste. Och kommer att vakna upp till verkligheten inom en snar framtid.
    Jag kommer att på alla de sätt jag kan stödja och hjälpa den nya kandidaten i dess arbete här i kommunen. För jag är nämligen fortfarande medlem i partiet. Om nu någon trodde något annat.
    Så mina åsikter och synpunkter kommer att förmedlas oaktat detta.
    Livet går vidare med ett gott humör. 🙂

  2. YLE

    Hej Keka, för att hjälpa dig lite på traven har jag gjort lite egna undersökningar och kommit fram till en hel del.

    Visste du att en politiker i Södertälje blev ertappad rattfull med ett skarpladdat vapen på sig under en rutinkontroll?

    En annan dyngrak riksdagsledamot hade stått med byxorna nere utanför en kollegas dörr och skrikit sexkrav.

    Under stormarna kring ’näthatet’ blev det uppdagat att den ledande personen och även den som fällde den käcka kommentaren till en meningsmotståndare om att vilja ’steka hennes bröst i smör’ visade sig vara politiskt aktiv i Göteborg.

    Tycker mig minnas en (full)ledare av ett ungdomsförbund blev gripen utanför en krog för några år sedan.. hade visst spytt ut sin rasism och främlingsfientlighet mot ett dörrvakt och bland annat kallat honom för ’svartskalle’ och att han inte var välkommen i Sverige, utöver den de smällar hon utdelade till honom.

    Både under valet 2002 och 2010 visade det sig att partiet i fråga hade gjort sig skyldiga till valfusk.

    Och vem kan glömma repliken ang. det utbredda judehatet hos ett kommunalråds kommun ’Det har inte förekommit några attacker mot judar, och om judar här vill flytta till Israel är det ingen angelägenhet för Malmö’

    En annan politiker i det absoluta toppskiktet sammanlagt har använt sitt tjänstekort för privata utgifter på 53 174 kronor, hon försökte bortförklara det hela efteråt men trots tillsägelser fortsatte hon använda sitt tjänstekort. hon betalat sina barns dagmamma svart och fuskat med tv-licensen. hon hade dragit på sig 98 parkeringsböter de senaste åren, varav 32 gått vidare till Kronofogden. Efter att hon avgått lät hon skattebetalarna stå för räkningen när hon utöver familjen tog med sig även sin assistent och två livvakter till ett lyxhotell på Mauritius för att vila upp sig. Lite senare startade hen ett eget företag som tvingades till likvidation efter bara ett par år och vad en skatteexpert för Expressen beskrev som ett ”omdömeslöst, slappt och slarvigt” agerande från hennes sida. Ytterligare lite senare visade det sig att personen uppenbarligen inte tyckte det var mer häftigt att betala skatt än att hon slarvade också med den saken. En kvarskatt på 40 000 kronor betalades in först tre månader efter förfallodatumet.

    Och kronan på verket är väl att partiledaren stal 700 miljarder från de pensionärer som byggt upp det här landet.

    Det här är bara några små axplock från de senaste 14-15 åren, tydligare bevis på vad det här tramspartiet står för och vilka de verkligen är kan ju inte bli mer tydligt.

    eller vänta nu, måste ha glömt att lägga in ett ’D’ i sökningarna jag gjorde, för det här är ju bara socialdemokratiska politiker.

    ..oj, locket på. 🙂

    • keka (inläggsförfattare)

      Otroligt illa gjort av dessa Socialdemokratiska politiker….men det va ju inte det mitt inlägg handlade om…. Men du har varit duktig 😀

      • YLE

        Nej det blev lite fel där. Tanken var att besvara ’och jag kommer fortfarande påvisa för folk vad SD verkligen är och står för ….lita på det’

        Tänkte bara visa att det finns idioter i alla partier, men när det kommer till SD så är det helt plötsligt fritt fram att tolka en enskild människas handling som att partiet Sverigedemokraterna stod för gärningen i fråga.

        • keka (inläggsförfattare)

          SD har mycket att bevisa, de är för mig fortfarande ett rasistiskt parti även om de inte vill basunera ut det offentligt.

    • keka (inläggsförfattare)

      Visst är det så Toni….du har din rätt att prata för dig och det parti du vurmar för och jag har rätt att säga motsatsen….det är det underbara i en demokrati.

  3. Göran Lengqvist

    Karriären må vara kort, men tänk så mycket han hunnit med på bara några dagar och hans bild finns ju på förstasidan var man än tittar. Alla vet nu vem Toni Appelqvist är, men vem är Åke Nilsson?

  4. Toni Appelqvist

    Vad gäller sk hat så har vi även en politiker inom S i Vilhelmina som hade plare eller ville ”remma” upp en politikkollega. Hedervärda uttalanden från en talarstol?
    Nä knappast. Jag vill bara påvisa att det är ett miserabelt språkbruk och uttalanden från de flesta politiska partier.

    • keka (inläggsförfattare)

      Vad menar du med ”Vad gäller sk hat så har vi även en politiker inom S i Vilhelmina som hade plare”
      Och du vet lika väl som jag Toni (fast ibland låtsas du vara korkad) att Det KG sa va inte menat ordagrant. Men håller med om att så säger man inte i en talarstol på ett fullmäktige…otroligt dumt sagt och plumpt skämt. Men det är en viss skillnad mot det du skrev om homosexuella:
      ”Irak är ett föredöme. Det finns mycket i den arabiska kulturen som jag föraktar. Men dom har en bra sak. Bögar som påträffas likvideras på stående fot utan rättegång. Så nog finns det vissa kulturella saker vi borde anamma”
      eller dina nedvärderande ord om ”bögarna” på hotell Wilhelmina och deras försök till att sprida aids?

  5. Toni Appelqvist

    Nu har du fått en fjäder i hatten av en av dina vänsterkompisar.
    Vad annat var att vänta. Det finns ett uttryck. ”Enade vi stå, söndrade vi skola falla” Det kommer att passa som handsken gällande dig och dina vänsterpolare.
    Men Ni får tycka och tro precis som Ni vill. Men jag förbehåller mig den demokratiska rätten att få göra det samma. Och detta utan dina hånande inlägg och skrivningar.

  6. Toni Appelqvist

    @ Kenneth
    Och så har vi då detta evinnerliga tjat om vad jag för flera år sen skrev på FB. Kan du inte komma med något nytt? För detta är så gammalt så det är dammigt.
    Och du har som vanligt ett selektiv seende gällande vad du väljer att skriva.
    Om du följer med i debatten om vad som sagts så hade du vetat följande:
    Jag har aldrig sagt att bögar på Hotel Wilhelmina spottar i maten för att sprida sina sjukdomar. Men när jag och en av mina bekanta stod och pratade så sa jag att jag LÄST på internet att det fanns vissa ställen i Stockholm där detta förekom. Men det ljög det sk vittnet, tillika kompis med dom på hotellet, om och sa att jag sa det om dom 2 som gjorde en anmälan. Vad detta falsktalande vittne heter vet vi nog bägge.
    För övrigt så har jag klart deklarerat i media, att detta var en onödig skrivning som jag inte borde gjort. Om inte annat så för min egen del. Att sen en tingsrätt dömer med ”bevis” från en myntoman kan jag inte göra ett smack åt.

    • keka (inläggsförfattare)

      Okej Toni….du drar upp KG.s uppremmning av Maria i tid och otid men klarar inte av att stå till svars för dina hatiska uttal om homosexuella??? Är du dubbelmoralens mästare eller?????
      Och dina ord om homosexuella på hotellet skrev du ju om i antingen facebook eller inlandsbloggen, kommer inte ihåg ordagrant men att det handlade om ”bögarna” på hotellet och att man inte kunde äta där minns jag mycket väl. Men som vanligt har du teflonminne 😀

    • keka (inläggsförfattare)

      Fakta är att du pratade skit om ägaren på hotellet och hans pojkvän….men exakt vad som sades kan jag inte återgiva.

    • keka (inläggsförfattare)

      Nej jag är inte KG….smart uträknat Toni 🙂
      Men grejen är alltså följande….DU får dra upp gammal skit om andra men jag får inte göra detsamma om dig??? Ser du likheterna?

    • keka (inläggsförfattare)

      Du drar fram gammalt om KG som inte rör dig personligen och jag drar fram gammalt om dig som inte rör mig personligen….ser du likheten?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.