Kenneths tankar

Sverigedemokraterna i Vilhelmina!

Varför skapa en Facebooksida som bemöter sina potentiella väljare med tystnad? Inga av de frågor jag har setts ställda kan väl upplevas som obekväma eller otrevliga. Kom igen nu och låt oss få veta på vilket sätt ni konkret kommer att arbeta för Vilhelminas bästa.

9 kommentarer

  1. Åke Nilsson

    Jag tror Eric Axelsson och SD i Vilhelmina inte har något lokalt program. Han vill bara sola sig i glansen av Jimmie Åkesson och och att han bara är en bricka i et spel att få parti och mandat stöd från Vilhelmina kommun till SD på riks.

    • keka (inläggsförfattare)

      Så kan det nog vara, varför är han inte med i debatten och gör sin politik hörd om han verkligen är seriös och har ett lokalt program. Att vilja få hit arbete, förbättra skola och omsorg vill väl alla, jag vill veta konkret vad alla politiker kommer att göra för att driva sina hjärtefrågor.

  2. keka (inläggsförfattare)

    Vad som är viktigt när det ”poppar” upp nya förmågor till politiker är att få veta deras kompetens till att genomföra sin politik.

  3. Toni Appelqvist

    Men nu tror jag!
    Jag hade tänkt att detta skulle få passera obemärkt. men vid närmare eftertanke så krävs det en form av åtgärd. Nu kan Eric tala för sig själv iof. men jag lägger mig i ändå.
    Är det med sådana oförskämdheter som Åke Nilsson och S vill att politiken ska föryngras? Det är ett lågvattenmärke till skrivning från er bägge så jag tar mig bara för pannan och suckar.
    Men jag tror mig förstå. Du Åke kom väl in i politiken på så vis. Att stå bakom ryggen på KGA och sola sig i glansen. Som sig själv känner man andra brukar det heta.
    Nog för att det är valtider och inne på en slutspurt. Men så oförskämd behöver nog inte ens S och du Åke vara. Nu var det nog från mig gällande detta.
    Tack för ordet. Inget ytterligare kommer att komma från mig gällande just detta.

    • keka (inläggsförfattare)

      Kanske det är hårda ord från Åke, men på vilket sätt är min skrivning ett lågvattenmärke? Varför vill han inte ta debatten? Det är en vecka kvar innan valet och man möts av tystnad, vill man verka vara seriös i sin satsning så kanske man borde börja svara på de frågor som ställs. Eric kan kanske tala för sig själv…..ja men då måste han börja göra det, inte ens Maria K är så här tyst (även om det brukar ta långt tid innan hon svarar). Blir man representant för ett parti i Vilhelmina som enligt de flesta är ett främlingsfientligt parti så kommer det bli debatt, då gäller det att kunna stå upp för det och bemöta argumenten.

  4. Toni Appelqvist

    Citat
    ”Så kan det nog vara”
    Slut citat
    Mao så håller du med om denna styggelse till skrivning.
    Och jag kan inte ens göra det jag lovar. Att inte skriva mer om detta. Men nu är det stopp.

    • keka (inläggsförfattare)

      Jag syftade till Åkes första mening ”Jag tror Eric Axelsson och SD i Vilhelmina inte har något lokalt program” och spann vidare på det, trodde det var solklart men förstår att det kan missuppfattas. Hur det är men hans solande i glansen av Jimmie Åkesson kan han nog bara svara på själv. Men uppenbarligen så verkar han inte vara så intresserad av att vara politiker, en politiker är delaktig i debatten och vill sprida sin politik till allmänheten, av detta har jag sett väldigt lite.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.